Юрій МОРОЗ: «Смирний забив у своєму фірмовому стилі»

Юрій МОРОЗ: «Смирний забив у своєму фірмовому стилі»

- Зараз головне, що ми виграли. За результатом – молодці, дотерпіли, забили на останніх хвилинах. Але до якості гри у мене великі претензії. Особливо, по самовіддачі в матчі проти принципового суперника. Так виходити на гру не можна. Начебто і гравці з іменами, які себе вже зарекомендували, але бажання було мало. Хоча те, що виграли, - вже добре.

- Обидва мячі забив Смирний, Євген заслуговує на позитивну оцінку?

- Так, Женя – молодець. Перший м’яч забив головою у своєму фірмовому «Смирнівському» стилі. Потім він просив заміну, але, на жаль, у нас інші футболісти мали мікротравми, тому довелося міняти їх. А Женя дотерпів і забив другий м'яч – це винагорода за його старання. Ми йому вдячні.

- Іллю Малишкіна поміняли через травму?

- Так, він розтягнув задню поверхню стегна. Ним займатимуться наші лікарі.

- Як у команду вливаються новачки, чи розуміють вже вони ваші вимоги та стиль гри команд?

- На даний момент до них є досить багато питань. Відповіді на них ми отримаємо, але гравці повинні виходити злі, голодні до перемог і показувати результат.

- Владислав Алексєєв залишив команду?

- Так, він знаходиться в клубі «Арсенал-Київ». Вони попросили у нас цього гравця, і ми погодилися, щоб Алексєєв отримав ігрову практику в Прем'єр-лізі. Це було більше рішення головного тренера Олександра Хацкевича, з яким ми обговорювали це питання.

- Артем Хоцяновський – це заміна Алексєєву?

- Так, ми взяли його зі «Сталі». Це перспективний, хороший гравець. Але йому ще є над чим працювати. Є дефіцит нападників, ми шукаємо, дивимося, аналізуємо, словом, селекційна робота не припиняється. Хоцяновський сьогодні вийшов на заміну. Є, за що взятися. Хлопець із бажанням, головне, щоб йому не завадили проблеми зі здоров'ям.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер