Юрій МОРОЗ: «Стаємо до роботи разом з першою командою»

Юрій МОРОЗ: «Стаємо до роботи разом з першою командою»

Про плани колективу на літній період і підготовку до нового сезону розповів наставник Юрій Мороз:

- Ми збираємося в ті ж дати, що і перша команда. 18-го червня у нас заплановано медобстеження, а 19-го вже приступаємо до тренувань. Звісно, ми всім роздали індивідуальні завдання. За цією програмою хлопці будуть працювати у відпустці, тож у них вийде активний відпочинок.

Після виходу з відпустки деякі футболісти будуть працювати з першою командою, а деякі - з дублем. У молодіжну команду перейдуть гравці 1999 року народження, зокрема, Козиренко, Наумець, і інші. Також чекаємо хлопців 2000-го р.н.: Ващишина, Білошевського, Малишкіна, Цитаїшвілі та інших виконавців. Для прийняття остаточного рішення по персоналіям у нас ще є час, цю ситуацію ми тримаємо на контролі. Коли почнеться збір, будемо спілкуватися на цю тему з Ігорем Костюком і Олександром Хацкевичем. Але попередній план вже є.

Що стосується гравців, які залишать команду, про це ще рано говорити, поки конкретної інформації немає. Є хлопці, у яких закінчуються контракти, будемо з ними розмовляти під час збору.

Вся наша підготовка буде проходити у Києві. На клубній базі створені прекрасні умови для тренувань і відновлення, тож немає потреби кудись їхати. Головне, щоб погода не зіпсувалася, хоча, в принципі, навіть дощі нам не завадять.

Під час підготовчого етапу, обов’язково будуть товариські матчі, про які більш детальну інформацію зможу дати пізніше.

Словом, певний план є, він узгоджений з першою командою, під яку ми підлаштовуємося.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер