Юрій МОРОЗ: «Уже не вперше втрачаємо очки, ведучи в рахунку 2:0»

Юрій МОРОЗ: «Уже не вперше втрачаємо очки, ведучи в рахунку 2:0»

- Зважаючи на результати першого і другого таймів, очевидно, що до перерви установку виконати вдалося, чого не скажеш про другу половину зустрічі. Установка на гру була тільки перемогти і показати хорошу гру. Повторюся, спочатку це вдавалося, а після перерви все стало зовсім погано.

Уже не вперше так відбувається, що по ходу матчу ми ведемо в рахунку 2:0, а в підсумку втрачаємо очки і розплачуємося за власні помилки.

Дійшло до того, що в перерві ми говорили хлопцям просто зберегти свої ворота в недоторканності, зіграти «на нуль». На жаль, ми пропускаємо майже в кожній грі. Повинна ж бути відповідальність, розуміння, що йде боротьба за перше місце, золоті медалі першості, і якби ми виграли сьогодні, ці три очки були б важливою підмогою. Можливо, деякі подумали, що вони вже чемпіони, або, що вони вже в першій команді... Я маю на увазі не всіх. Але з'явилися сумніви, що у хлопців може проявлятися характер, адже в складних моментах ми наступаємо на ті ж граблі. У сучасному футболі без характеру робити нічого, щось вигравати неможливо.

Що стосується суперника, то в кінці «Ворскла» проявила більше згаданого мною характеру, ніж наші майстри.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер