Юрій МОРОЗ: «Від Супряги хотілося б бачити більше агресії й наполегливості»

Юрій МОРОЗ: «Від Супряги хотілося б бачити більше агресії й наполегливості»

- Виходячи з сили суперника і поля, яке було в жалюгідному стані, гра далася непросто. Але хлопці молодці, спростили гру і добилися позитивного результату. Суперник трохи здивував, не дарма «Арсенал-Київ» знаходиться в першій шістці, це бойова команда. Навіть при всіх тих труднощах, які у них є - поля, умови і т.д. - вони старалися, билися, це заслуговує на повагу.

- У ситуації з першим пенальті, коли Супряга не забив, хто приймав рішення, кому виконувати одинадцятиметровий удар?

- Самі хлопці, ми надаємо їм право вирішувати, все-таки, на полі грають вони, а не тренери. Ми ж можемо їх тільки налаштувати, все показати і розповісти. А в таких моментах вони повинні брати ініціативу на себе і самостійно вирішувати. Супряга не забив, але таке могло трапитися з кожним. І до цього, і після у нього були хороші моменти, але йому просто не пощастило, хоча по руху він і не був сьогодні таким активним, як зазвичай. Хотілося б від нього бачити ще більше агресії, наполегливості. На жаль, цього разу Влад не скористався тим, що дозволяє йому грати яскраво.

- Як прокоментуєте дебют за вашу команду 17-річних Бражка і Рязанцева?

- В першу чергу, це результат роботи нашої академії. Хлопці молодці, вони конкурентоспроможні і замінюють тих футболістів, які мають травми або задіяні в першій команді. Вони виконують наші вимоги, ми ж, у свою чергу, до них придивляємося. Сьогодні я залишився задоволений їх грою.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер