Юрій Мороз: «Завжди вимагаємо, щоб наші фланги грали активно»

Юрій Мороз: «Завжди вимагаємо, щоб наші фланги грали активно»

- По першому тайму важко було сказати, що гра закінчиться з таким рахунком. У перших хвилин 30 «Минай» демонстрував непогану гру, нав'язував боротьбу, і нам було важко. Але потім хлопці розігрілися, відчули впевненість і забили багато м'ячів.

- Шулянський був активний протягом обох таймів, через його фланг будувалося багато атак. Це було частиною установки на гру?

- Ми завжди вимагаємо, щоб наші фланги активно грали – як лівий, так і правий. У першому таймі ми, образно кажучи, літали на одному крилі – на лівому. І все, що там робилося – виходило, гравці там були активні. Але хотілося б, аби сили розподілялися рівномірно – що на лівому фланзі, що на правому. У перерві ми внесли корективи, щоб правий фланг був більш активним. Єфименко та Скорко в другому таймі трохи вирівняли цю ситуацію.

- Волошин сьогодні вразив своїми індивідуальними діями. Чи є у вас до нього зауваження по грі?

- Так, особливо по другому м'ячу. Такий фінт, після якого він забив другий м'яч, я ще ніколи не бачив. Але потрібно розуміти, що м'ячі м'ячами, але є ще й таке поняття як командна гра. Треба щоб він приносив команді користь і в інших аспектах. Безперечно, забиті м'ячі – це плюс. Але він повинен також навчитися якісно оборонятися, якісно рухатися і приймати рішення на полі. Є певні нюанси. Але ми над цим працюємо, намагаємося, щоб вони з кожним днем, з кожним тижнем ставали кращими.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер