Юрій МОРОЗ: «Я розчарований грою нашої лінії оборони»

Юрій МОРОЗ: «Я розчарований грою нашої лінії оборони»

- Юрію Леонтійовичу, з якою установкою ваша команда виходила на матч, грати від атаки або чекати на помилки суперника?

- Ми в кожній грі намагаємося активно грати вперед, активно пресингувати, активно відбирати м'яча, активно йти в атаку. Сьогодні місцями це вдавалося добре, місцями – погано.

- У першому таймі команда виконувала установку?

- Не зовсім. Сьогодні я розчарований грою лінії оборони. Якщо стосовно пересування гравців півзахисту проблем було менше, у другому таймі вони навіть створювали моменти біля воріт суперника, то гра в обороні – це суцільний жах. Я повністю незадоволений грою наших захисників.

- Дві заміни в перерві викликані жовтими картками?

- Так, хоча Дубінчака ми й планували замінити, дати зіграти Норенкову, тому що він активніше грає вперед, підключається до атак. Але й картка вплинула.

- На вашу думку, пенальті за поштовх збоку Норенкова чистий або є сумніви?

- Якби це справді був фол останньої надії, то можна було б давати йому червону картку. Але там точилася боротьба. Так, із порушенням правил збоку нашого гравця, але це була боротьба, не удар по ногах. До того ж, у штрафному майданчику. Пенальті вже саме по собі є покаранням. Але картку, на мою думку, можна було й не давати. Але, знову ж таки, це на розсуд арбітра.

- Загалом сьогоднішнє суддівство можна назвати об'єктивним?

- Не хочу казати про суддівство, хлопець як умів, так і судив. Звичайно, багато роздав карток. Особливо в один бік, хоча порушення були як збоку однієї команди, так і збоку іншої. Але це на розсуд арбітра, я не можу коментувати його рішення.

- Перші два голи, таке відчуття, виникли із нічого, адже ігрової переваги «Карпат» у ті хвилини не було...

- Саме так. До голів призвела розконцентрація наших гравців у захисті, розхлябаність.

- «Карпати» вас чимось здивували?

- Можу сказати, що це дуже хороша, міцна команда, яка грає в комбінаційний футбол. І, головне, бажання виграти в них сьогодні було більше, ніж у наших гравців.

- Як ви вважаєте, «Карпати» заслужено посідають перше місце в лізі?

- Так, безперечно.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер