Юрій Сьомін: «З Адебайором персонально грати не будемо»

Юрій Сьомін: «З Адебайором персонально грати не будемо»

У понеділок вранці по дорозі на клубну базу в Конча-Заспа Юрій Сьомін заїхав на стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського. На динамівській арені зараз повним ходом йдуть останні приготування до матчу Ліги чемпіонів «Динамо» - «Арсенал». Юрій Павлович разом із головним агрономом Анатолієм Калошею ознайомився із станом футбольного поля, а потім відповів на питання кореспондента клубного інформвідділу.

- Які враження від візиту до Блекберна, на матч місцевої команди з «Арсеналом»?


- Поєдинок пройшов за повної переваги «Арсеналу», який, незважаючи на чотири забитих м'ячі, не використав ще багато можливостей. Команда Арсена Венгера грає легко й невимушено, при цьому насолоджуючись своїм же футболом. У них багато молодих і талановитих гравців, всі дуже технічні.

- У «Блекберна» були шанси?

- Жодного. Перемога «Арсеналу» абсолютно закономірна.

- На ваш погляд, в чому головна сила нашого суперника на старті сезону?

- У збалансованості ліній і налагоджених командних діях. Інакше й бути не може, адже нинішній «Арсенал» належить до лідерів європейського футболу. Варто відзначити й індивідуальну майстерність гравців.

- Три м'ячі Адебайора у ворота «Блекберна» змусять звернути на форварда особливу увагу?

- Ми і до цього чудово знали можливості нападника «Арсеналу». Але персонально до нього приставляти захисника не збираємося. Ми гратимемо в свою гру. Адебайор грає по всій ширині поля і в кожній із зон його зустрічатиме наш гравець.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер