Юрій СЬОМІН: «Готуватимемось до протистояння з німцями через матчі в чемпіонаті»

Юрій СЬОМІН: «Готуватимемось до протистояння з німцями через матчі в чемпіонаті»

- Немає ніякого сенсу говорити, пощастило нам із жеребом чи ні. Відповіді на ці питання дасть саме протистояння з «Борусією» (Менхенгладбах). Усі команди, які були нашими можливими суперниками, дуже хорошого рівня. Гадати над іншими варіантами вже немає сенсу, будемо готуватися до матчів саме з німецьким клубом.

- Що знаєте про нинішню «Боруссію» з Менхенгладбаха?

- Багато чого. Перш за все, я добре знайомий з німецькою Бундеслігою, стежив за розвитком подій в минулому сезоні. «Борусія» (Менхенгладбах) протягом усього чемпіонату перебувала в лідируючій групі, але після успішного сезону вони втратили кількох провідних гравців. Мова про гравця збірної Німеччини Марко Ройса і бразильського центрального захисника Данте. На їхнє місце прийшли новачки - це другий бомбардир чемпіонату Голландії (Люк де Йонг з «Твенте» - прим.ред.), швейцарець (Граніт Чака з «Базеля» - прим.ред.) ... В принципі, були заповнені певні втрати, але це нормальний процес для футбольного клубу. Тепер ми зможемо подивитися два матчі за участю «Борусії» (11 серпня товариська з англійським «Норвічем» і 18 серпня в розіграші Кубка Німеччини проти «Аахена» - прим.ред.) перед першою очною зустріччю. Проаналізуємо інформацію і через матчі в чемпіонаті будемо готуватися до протистояння з німцями.

- У «Борусії», як і у «Феєноорда», досить молода команда. Могли б порівняти цих двох суперників?

- Думаю, порівняння тут недоречні. Все-таки, чемпіонат Німеччини на рівень вищий, ніж у Голландії. А те, що команда молода, - це навіть плюс для них. Футболісти будуть дуже мотивованими, а в такій команді, як «Борусія», не може бути гравців нижче певного рівня.

- Адмір Мехмеді працював під керівництвом нинішнього тренера «Борусії» Люсьєна Фавра. Будете спиратися на його думку?

- Обов'язково поговоримо з Адміром, можливо, щось розповість Раффаель, який довгий час грав у Німеччині. Також на один з матчів поїде Сергій Ребров. Якщо вийде, я також спробую своїми очима постежити за матчем за участю «Борусії».

Юрій Вишневський

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер