Юрій Сьомін: «До забитого гола у нас було мало моментів.»

Юрій Сьомін: «До забитого гола у нас було мало моментів.»

Перемога над польським «Гроцлином» стала найбільшою на зборах в Австрії. Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін дав свою оцінку останньому контрольному матчу команди перед поверненням до Києва.
- У цьому матчі ми планували дати трохи більше ігрового часу для окремих гравців. Незабаром стартує чемпіонат, і нам треба було подивитися, в якому фізичному стані знаходяться ці футболісти і наскільки вони готові грати матч повністю.

Цей матч виявився для нас достатньо корисним. Що стосується якості продемонстрованої гри, то, на мій погляд, у нас був хороший контроль м'яча, конструктивний розвиток атак, а також вдала дія при обороні. Проте, до забитого гола у нас було мало моментів. Ми робили дуже багато передач в лінії оборони, та й поляки діяли в захисті достатньо організовано.

Коли нам вдалося забити гол, на мій погляд, стало набагато легше. У «Гроцлина» почали розкриватися зони, побільшало простору для розвитку атак, результатом чого стали численні моменти біля воріт суперника.

- У матчі з «Клужем» пенальті не забив Алієв, сьогодні – Гіоане. Чи будете Ви перед стартом сезону назначати штатного пенальтиста у команді?

- Я сьогодні призначив пенальтистом Гіоане, а він, як ви бачили, не забив з 11-метрової позначки. Виконання пенальті на даний момент є нашою проблемою. У матчі з московським «Динамо» був не забитий пенальті, ще два не було реалізовано на зборах. Після приїзду до Києва, гадаю, нам треба окремо потренувати пробиття 11-метрових ударів. 

Поки що головним кандидатом на роль пенальтиста є Ісмаель Бангура, але він не зможе взяти участь у перших матчах сезону. Тому доведеться призначити когось іншого.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер