Юрій Сьомін: «Маємо прийти як мінімум до показників завершення минулого сезону»

Юрій Сьомін: «Маємо прийти як мінімум до показників завершення минулого сезону»

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін оцінив рівень готовності футболістів, які перебувають на зборі в Австрії, а також відповів на кілька актуальних запитань.

- На нинішньому зборі ми маємо добре підготуватися у функціональному плані, щоб прийти як мінімум до показників завершення минулого сезону. Щоправда, є група гравців, які пропустили тривалий період часу через травми. Це стосується Сергія Рибалки, який упродовж місяця був поза тренувальним процесом, і зараз йому необхідно багато працювати. Та ж сама ситуація і з Нінковичем, хоча Мілошу не вистачає саме ігрових кондицій.

На мій погляд, у непоганій формі перебувають Пап Діакате та Карлос Корреа, які повернулися до нас після виступів у оренді. Це що стосується першого враження. У кращих кондиціях перебуває Алієв. Різний стан у гравців. Від наслідків травми не може відійти Бертольйо – на тренуваннях дає про себе знати хвора нога. Загалом, робоча атмосфера.

- На вчорашнє вечірнє тренування Бертольйо не поїхав, залишившись у готелі. Це пов’язано з озвученими вами проблемами?

- Ми перевели його на індивідуальну роботу – у тренажерний зал та басейн. Його гомілкостоп не витримує навантажень, які даються в загальній групі.

- Можете сказати кілька слів про нападника Фанендо Аді, який приїхав на збори з командою.

- Поки що немає жодного сенсу що-небудь говорити про нього, провівши лише три тренування. Можу сказати лише, що це високий фактурний нападник, щоправда, також давно не тренувався.

- Коли чекати на повернення до складу Тараса Михалика?

- У Тараса свій графік відновлення після операції. Є жорсткі терміни, які йому необхідно витримати.

- На збір не поїхав Жерсон Маграо. Ви більше не розраховуєте на цього футболіста?

- Тут доволі складна ситуація. Як вона складається, швидше, зможе пояснити президент клубу.

- 21 червня до розташування «Динамо» повернуться гравці збірних. Цього ж дня команда проведе перший контрольний матч. У ньому ви будете розраховувати на них?

- Ні. Цей спаринг ми проведемо в укороченому форматі, оскільки в нашому розпорядженні лише 10 польових гравців. Це я рахую разом із Бертольйо. Якщо Факундо не зможе взяти участі в матчі, то зіграє Олег Лужний.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер