Юрій Сьомін: «Задоволений фізичною формою футболістів»

Юрій Сьомін: «Задоволений фізичною формою футболістів»

Поєдинок проти російського “Ростова” нагадував поле бою. Суперники, ідучи в боротьбу, не жаліли ні своїх ніг, ні, тим паче, суперника. Своїм враженням від гри поділився головний тренер команди Юрій Сьомін.

- Сьогоднішня гра мені сподобалась. “Ростов” показав дуже мобільний футбол. У моїй команді, у першу чергу, сподобалась фізична форма футболістів. Добре, що сьогодні обійшлося без травм – занадто жорстко, а іноді і грубо грали футболісти. А ось реалізацією моментів я не задоволений. За достатньо гарної гри реалізація моментів залишала бажати кращого. Звідси і такі складнощі матчу. Результатом двох безглуздих помилок стали два голи в наші ворота. Якби ми реалізували виходи віч-на-віч, які були у першому таймі, то фінальний рахунок був би на нашу користь.

- Контрольні матчі команди на зборі відрізняються достатньо грубою грою. Не боїтесь втратити перед відновленням сезону когось із футболістів?

- Так що, взагалі не грати матчі? Коли гравці сконцентровані, то травм трапляється менше. Взагалі, ми зараз стараємося варіювати склад. Зокрема, сьогодні спробували схему з Юссуфом на звичному для нього місці у центрі півзахисту, також добре ввійшов у гру Бангура. Отже, деякі варіанти ми ще пробуємо і шукаємо оптимальний варіант.

- Заміна Нінковича у перерві пов’язана з травмою?

- В принципі, так – Мілош болісно забив гомілкостоп. Також через травму був замінений Ребров. Але серйозних травм, слава Богу, у футболістів немає.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер