Юрій Сьомін: «Задоволений і результатом, і грою»

Юрій Сьомін: «Задоволений і результатом, і грою»

«Динамо» – «Зоря» - 5:0: післяматчева прес-конференція

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:

- Юрію Павловичу, чи задоволені Ви результатом і грою?

- Задоволений і результатом, і грою (сміється).

- Сьогодні з перших хвилин вийшло три нападники, і дуже довго ви нікого з них не змінювали. Настільки побоювалися «Зорю»?

- Перш за все, це пов'язано з тим, що мав отримати певне навантаження Мілевський. Загалом же грали добре, отримували від гри задоволення.

- Як би ви оцінили гру Ель Каддурі на позиції опорного півзахисника?

- Відзначу, що Бадр може зіграти як у центрі поля, так і на фланзі. На мій погляд, сьогодні він відіграв на хорошому рівні.

- Наприкінці гри Ель Каддурі зазнав ушкодження. З ним все гаразд?


- Я гадаю, що з ним все гаразд. Замінити його ми не могли, оскільки було зроблено всі три заміни.

- Напевно, ви вже вивчали «Порту». Які, на ваш погляд, сильні і слабкі сторони португальської команди?

- «Порту» має величезний міжнародний досвід. Наскільки ви пам'ятаєте, нещодавно португальці ставали переможцями Ліги чемпіонів. У «Порту» дуже добре налагоджена селекційна служба, оскільки кожному лідеру, який іде з клубу, практично завжди знаходиться гідна заміна. Наприклад, пішов Куарежма – лідерські якості перебрав на себе Лучо Гонсалес. Команда дуже сильна, амбітна, і до того ж молода.

- Надалі ви розраховуєте на Черната?

- Зараз у нас є група гравців з 20-22-х футболістів, на яких я розраховую, і Флорин входить до неї. Відновившись після травми, на даний момент він набрав непогану форму. Сьогодні він уперше вийшов у першій команді, і, на мій погляд, дуже і дуже непогано вписався у гру. Чернат дуже сильний у комбінаційному футболі. Виконуватиме більший об'єм роботи – буде грати.

* * *

 
Анатолій ВОЛОБУЄВ, головний тренер «Зорі»:

- Просто немає слів... Не можна за п'ятнадцять хвилин пропускати чотири м'ячі. Розбиратимемося, чому так сталося. Цілком можливо, на нас тиснув авторитет «Динамо». Особисто я не пам'ятаю, коли моя команда пропускала чотири м'ячі в дебюті гри. За гарячими слідами складно дати оцінку діям моїх підопічних. Ми дуже слабко зіграли в центрі оборони, дозволивши супернику панувати в нашому штрафному майданчику. Провалив гру Омоко, який був несхожий сам на себе.

- Впродовж матчу у вас не виникало бажання поміняти Омоко або ж всю лінію оборони?

- Вважаю, що Омоко може грати на хорошому рівні, але сьогодні він цього не зробив. Він приїхав нам допомагати, а не припускатися тих помилок, які в нього були. Так у футбол грати не можна. Можна пробачити помилки молодим хлопцям, але не нігерійцю, який пройшов хорошу школу і є достатньо високооплачуваним гравцем. Легіонер має відповідати вимогам, які від нього вимагають.

- Перед нинішнім туром «Зоря» посідала шосту позицію. Яке завдання стоїть перед вами на сезон?

- Наше завдання – бути в десятці. Нинішній команді лише чотири місяці, в нас постійно відбувається ротація складу. Сьогодні перший матч провів Колесниченко, напередодні серйозну травму отримав Гаврюшов, також пошкодження в Жуніора. Звичайно ж, погано, що програли 0:5. У другому таймі грали краще, ніж у першому. Могли забити, але могли й отримати в свої ворота.

- У кубковому матчі проти «Динамо» склад «Зорі» зазнає серйозних змін?

- Безумовно, без змін нам не обійтися. Вважаю, що в матчах із такими командами, як «Динамо», потрібно зростати в професійному плані.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер