Юрій Сьомін: «Задоволений результатом і виходом до фіналу Кубка»

Юрій Сьомін: «Задоволений результатом і виходом до фіналу Кубка»

Післяматчева прес-конференція розпочалася з приємного моменту – привітання Юрія Сьоміна з Днем народження.

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:


- Дякую за теплі слова. Чесно кажучи, грати в День народження завжди небезпечно. Гравці бояться розчарувати тренера результатом, тому хвилюються, і тренеру потім уже не до свята. Але добре, що для нас усе склалося кращим чином. У певних епізодах ми грали доволі непогано. Добре, що забили швидкий гол. Можливо, цілісної гри не склалося, але я задоволений результатом і тим, що ми будемо грати у фіналі. Це найголовніше.

- Чи задоволені ви грою Дениса Гармаша?


- Він зробив хорошу передачу, після якої ми забили м’яча. А замінили його, тому що у Дениса була жовта картка. А оскільки він багато м’ячів відбирав у підкатах, міг отримати й другу.

- Чи плануєте в іграх чемпіонату, що залишилися, задіяти гравців резервного складу?

- Грати будуть усі. Звичайно, в найближчих двох поєдинках дамо можливість вийти на поле групі футболістів, хто мав менше ігрової практики.

* * *

Юрій БАКАЛОВ, головний тренер «Арсеналу»:

- Наскільки ваші підопічні виконали тренерську установку?


- Перед матчем ми зазнали певні проблеми зі складом. Кілька футболістів випали з різних причин, серед них – травми й вірусна інфекція. А що стосується гри, рахунок говорить сам за себе. Те, про що ми домовлялися, було виконано не так, як потрібно.

- Ви будете продовжувати боротися за шосте місце?

- Обов’язково. У нас залишилися два непростих матчі з «Дніпром» та «Кривбасом». Звичайно, якщо ми втратили шанси потрапити до зони єврокубків через Кубок України, то зробити це через чемпіонат ще можливо. Тому боротися будемо до кінця.

- Здалося, в другому таймі Міколюнас був ледь не найсильнішим гравцем у складі «Арсеналу». Не шкодуєте, що не випустили його у стартовому складі?

- До матчу ми планували певну схему й заміни. На жаль, два пропущених м’ячі через помилки – це не зовсім те, що ми хотіли. Міколюнас справді дуже добре увійшов до гри й загострив її. Це було заплановано. А варто було випустити його раніше чи пізніше, мені важко сказати.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер