Юрій Сьомін: «Футболісти отримали хорошу взбучку»

Юрій Сьомін: «Футболісти отримали хорошу взбучку»

"Кривбас" - "Динамо" - 2:1. Післяматчева прес-конференція

На післяматчевій прес-конференції наставники обох команд були небагатослівними. Першим прокоментував гру й відповів на запитання журналістів головний тренер "Кривбаса" Олег ТАРАН:

- Насамперед, вітаю всіх із великим святом Великодня, а все інше – це буденні дні й рутинна робота. Ювілей вийшов трохи зім'ятим, але нашій команді вдалося його підсолодити. Прагну привітати всіх із 50-річчям ФК "Кривбас", сподіваюся, попереду на нас чекають гарні часи. Після гри я подякував хлопцям за самовіддачу.

- Здалося, що на початку матчу "Кривбас" виглядав трохи розгубленим. Із чим пов'язана нервозність?

- На грі трохи позначався сильний вітер, тому в тих моментах, які виникли біля наших воріт на початку гри, захисники не могли правильно розрахувати траєкторію польоту м'яча. І, звичайно, ми усвідомлювали, що грали з однією з найкращих команд Європи, віддавали належне майстерності гостей, адже "Динамо" – команда найвищого рівня. Тому не дивно, що командні дії й рівень майстерності "Динамо" вищі, ніж у "Кривбаса". Ми ж могли протиставити цьому тільки самовіддачу, колосальний настрій хлопців і бажання порадувати вболівальників на честь ювілею клубу. Гадаю, футбольний Бог сьогодні був на нашому боці. Дуже радий, що на посаді головного тренера мені вперше вдалося обіграти "Динамо".

* * *

Юрій СЬОМІН, головний тренер "Динамо":

- По-перше, потрібно привітати "Кривбас" із гарною й самовідданою грою, якої явно не вистачало нам. Господарі грамотно побудували гру в обороні, розташували нас спиною до своїх воріт, добре відбирали м'яча й грали на контратаках, у чому мали успіх. Нам же сьогодні не вистачало свіжості. Моментів, звичайно, команда створила дуже багато. Напевно, просто був не наш день.

- Судячи зі складу, ви серйозно готувалися до матчу. Дуже потрібні були три очки?

- Очки завжди потрібні, але з іншого боку, футболісти отримали хорошу взбучку. Всі думали, що все піде за інерцією, але не так сталося, як гадалося! Щоб перемагати, потрібно працювати щодня. Напевно, після перемоги над "ПСЖ" потрібно було їхати на збір, а не відпускати гравців по домівках.

- У молодіжній першості Зозуля забиває по кілька м'ячів у кожному матчі. Він ще не готовий, щоб його залучали до ігор за першу команду?

- Сьогодні, можливо, і готовий був. Але так сталося, що ми його не випустили. Хоча, напевно, це потрібно було зробити.

- Рівно 20 років тому ви приїжджали до Кривого Рогу з "Локомотивом". Тоді було складніше грати ?

- Важко згадати, що було 20 років тому. Хочу сказати, що сьогодні "Кривбас" добре грав, демонструючи чудову самовіддачу. Це не викликає питань.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер