Юрій Сьомін: «Гра була принциповою»

Юрій Сьомін: «Гра була принциповою»

Гру в контрольному матчі із «Зенітом» (0:0) прокоментували головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін та півзахисник Огнєн Вукоєвич.

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:

- Гра вийшла хорошою з обох боків, напруженою, якоюсь мірою принциповою – все ж таки, нам протистояв чемпіон Росії. Протистояння таких команд від самого початку накладає відбиток на гру. Добре, що вдалося уникнути травм. Хоч гравці намагалися дотримуватися коректності, але грали доволі принципово.

- Велика кількість жовтих карток відображає розвиток подій на полі?


- Гадаю, картки показувалися справедливо, саме за ті фоли, які й тягнули на жовту картку. Ми подивилися два поєднання футболістів – як в атаці, так і в обороні. Зокрема, на лівому фланзі подивилися на Алмейду і Попова, а далі вже визначимося, хто з них буде грати. Сьогодні вже хлопці виглядали свіжішими, так само як і друга група у вчорашньому матчі з «Шаньдуном».

У принципі, відсотків на дев'яносто стосовно складу я визначився. Завтра у команди вихідний, оскільки останні дні були доволі напруженими.

* * *

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- «Зеніт» – дуже хороша команда. Матч вийшов доволі серйозним, оскільки вже за чотири дні й нам, і пітерцям доведеться провести поєдинки в Лізі Європи. Я задоволений тим рівнем гри, який нам вдалося продемонструвати сьогодні. Ми були кращі за «Зеніт», створили 5-6 реальних моментів для взяття воріт, а у суперника хіба що пенальті можна згадати (а також удар у стійку на перших хвилинах і удар Файзуліна повз порожнього кута воріт – прими.). Головний тренер вимагає від нас грати у швидкий пас в один-два дотики, і сьогодні ми намагалися діяти саме так. Щоправда, необхідно додати концентрації, щоб гольові моменти втілювати в забиті м'ячі. Якби вдалося забити на перших хвилинах, було б набагато легше. За три дні, які залишилися до матчу з «Бешикташем», необхідно добре відпочити і прагнути показати хорошу гру в Стамбулі.

- Чи можна сказати, що до матчу з «Бешикташем» команда підходить в оптимальній формі?

- Гадаю, що можна. Ми дуже добре підготувалися в Ізраїлі та Іспанії як фізично, так і тактично. Залишилося лише переглянути матчі за участю «Бешикташа», щоб звернути увагу на слабкі сторони суперника. Необхідно здобути позитивний результат у Стамбулі, щоб за тиждень, перед своїми вболівальниками, закріпити успіх і пройти далі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер