Юрій Сьомін: «Гра далася із великими труднощами»

Юрій Сьомін: «Гра далася із великими труднощами»

«Динамо» – «Металург» Д – 1:0. Післяматчева прес-конференція

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:

- Важка, складна гра. Добре провів матч «Металург». Ми не використали свої моменти як у першому, так і в другому таймах. Гра нам далася із великими труднощами. Але ми виграли, тому задоволені тим, що вдалося здобути три очки.

- Команда відчувала підтримку «ультрас»?

- Вона дуже важлива для нас. Уболівальники, як і всі люди, пізнаються у труднощах. Гравці мають відчувати добре ставлення до себе, що їм допомагають виборсатися зі складної ситуації. Та й ми не програли у Сток-он-Тренті, грали з командою, яка представляє англійську Прем’єр-лігу. Так, у певних моментах припустилися помилок, у результаті чого зіграли внічию. Ми зробили все для перемоги, тому гравці не заслуговують на ту критику, яка полилася на них, наче всі чекали цього моменту. Гадаю, добре, коли є єдність. Всі мають бути разом як у радощах, так і в смутку. Сьогодні спасибі нашим уболівальникам, які прийшли на стадіон. Я, наприклад, думав, що взагалі нікого не буде.

- Сьогодні Мілевський пропускав четверту гру. Як ви вважаєте, це адекватне покарання?


- Мені коментувати дане рішення складно. По-перше, якщо повернутися назад, багато речей казав учора Віталій Кварцяний, шанований тренер та людина. Я би так само оцінив і суддівство у матчі з «Таврією». У тому епізоді Мілевського було спровоковано, після чого він був вилучений із поля. Та ж сама ситуація сталася і з Ярмоленком. Це все, що я можу сказати. А з приводу строку дискваліфікації ... Напевно, він не мав так робити. Але є регламент, і, напевно, Артема дискваліфікували, відповідно до його норм. Хоча ми просили трохи зменшити, Мілевського покарали практично за максимумом. Виявляється, нас дуже поважають.

* * *

Володимир ПЯТЕНКО, головний тренер «Металурга»:

- Я вважаю, що сьогодні була непогана гра як із нашого боку, так і збоку «Динамо». Гадаю, ми провели гру із суперником на рівних. Наприкінці трохи не витримали, з’явилися розриви в лініях, тому і пропустили гол. Але, я ще раз повторюся, ми грали з «Динамо» на рівних. Можливо, за гольовими моментами ми й поступилися, але, гадаю, на нічию ми заслужили.

- Виходячи з гри команди, які завдання ставляться в чемпіонаті?


- Вигравати в кожній грі. Завдання виходу, наприклад, до Ліги Європи перед сезоном не стояло. Ми маємо створити команду, яка буде здатна конкурувати спочатку на внутрішній арені.

- Із Димитровим щось серйозне?


- Він сильно забив п’ятку, тому Велізар не зміг дограти матч.

- Ви зіграли із «Шахтарем» та «Динамо». В якому з матчів вам більше сподобалася гра у виконанні ваших підопічних?


- І в тій, і в цій грі хлопці зіграли так, як ми й домовлялися, те, що ми тренували. Вони практично все виконали, тому я не можу сказати, яка з ігор мені сподобалася більше. Краса гри полягає не лише у створених моментах. Я вважаю, що ми протистояли на рівних і «Шахтарю», і «Динамо».

Фотогалерея матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер