Юрій Сьомін: «Гра складалася, за винятком двох помилок»

Юрій Сьомін: «Гра складалася, за винятком двох помилок»

Після завершення контрольного матчу «Динамо» – «Янг Бойз» (2:2, по пенальті 4:2) Юрій Сьомін привітав підопічних із перемогою та поділився думкою про неї з клубними медіа.

- Перший матч вийшов доволі складним. «Янг Бойз» команда хорошого рівня. Ми створили кілька моментів, були хороші виходи на ворота суперника у Бетао, Ідейє. У нас є розроблена програма підготовки до сезону, виконуючи її, в матчах гравці мають проявляти вольові зусилля. У сьогоднішній грі окремі футболісти непогано себе проявили, в тому числі й у першому таймі, хоча його програли. У декого фізичні кондиції ще не зовсім хороші. У першому таймі гра складалася, за винятком двох елементарних помилок. Гадаю, вони пов’язані з неготовністю гравців, того ж Алмейди, Бетао. Із цим пов’язані пропущені м’ячі. У другому таймі у хлопців був кращий рух на полі.

- Із чим пов’язано, що Данило Сильва та Мілевський провели на полі більше за всіх часу?

- Фізично вони виглядають трохи краще за інших, дали їм більше ігрового часу. Також у нас не вистачало гравців на два склади. Ми спланували, що всі футболісти будуть грати по 45 хвилин і строго цього дотримувалися.

- Чи задоволені діями молоді?

- По-різному. На сьогоднішній момент мені подобається Лухтанов. Можливо він складе конкуренцію нашим гравцям в обороні, тим паче, серед них багато травмованих.

- На початку року Мілевський став об’єктом критики президента «Динамо», а зараз вивів команду на поле з капітанською пов’язкою...

- Ігор Михайлович абсолютно правильно його критикував. Але це не значить, що ми на Мілевському чи комусь іншому поставили хрест. Зараз він добре працює і ми сподіваємося, що він усвідомив ситуацію, що склалася. Інший момент – я не хочу ламати свої правила: футболіст, який більше за всіх провів матчів за «Динамо», буде його капітаном. Сьогодні відсутні Шовковський, Шевченко, Гусєв. Капітаном став Мілевський.

- На початку січня ви сказали, що майбутнє Ескобара в «Динамо» залежить від його роботи на зборі. Він старається?


- Він старається, сьогодні гол забив, непогано зіграв у двох-трьох епізодах. Але цілісної гри у його виконанні не було. Потрібен інший рівень.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер