Юрій Сьомін: «Гравцям забракло свіжості»

Юрій Сьомін: «Гравцям забракло свіжості»

Судячи з настрою наставника «Динамо» Юрія Сьоміна, результат зі «Црвеною Звєздою» його цілком влаштовує.
Юрій Сьомін, головний тренер «Динамо»:

- Перший «млинець» був із чорною ікрою, а другий?..
- Із червоною, мабуть, із чимось гіршим. Хоча, все рівно вийшов вдалим.

- Чого забракло команді для перемоги?

- Є низка причин. Це важкий календар, згідно якого у нас між двома матчами був лише день перерви. Також гравцям не вистачило емоцій, вони не готові повністю відновитись за добу. Не можна не відзначити команду суперника, яка прекрасно грала в захисті, особливо в першому таймі. Незважаючи на відсутність свіжості в наших гравців, я не став робити великі зміни в складі у порівнянні з грою проти «Спартака». Нам зараз потрібна стабільність. Перш за все, це стосується захисту, до якого, як і в попередньому поєдинку, у мене жодних нарікань. Повторюсь, нам забракло свіжості.

- Чому на поле не вийшов Олег Гусєв? Оцініть гру Дениса Олейника.

- Олег Гусєв міг зіграти, але був певний ризик і ми вирішили поберегти гравця. Олейник у першому таймі зіграв дуже непогано, зробив кілька хороших проходів і передач із правого флангу на нападаючих. От тільки скористатись ними не змогли. На другий тайм йому не вистачило сил.

- Із чим пов’язана відсутність Діого Рінкона, Клебера і Гавранчіча?

- Із їхнім рівнем готовності на даний момент. Клебер проходить реабілітацію після травми, скидаючи зайву вагу після повернення з відпустки. Зараз він разом із Діого Рінконом працює з тренером із фізпідготовки. По Гавранчічу ситуація заплутана. Він тренується в загальній групі, але цілком ймовірний його трансфер. Зараз він грати не готовий.

- Хто переможе у неділю - «Шахтар» чи ЦСКА?
- Я не любитель гри в спортпрогноз. Як правило, завжди програю. Щоправда, виграв у Юссуфа, поставивши на нічию в матчі Нігерія - Малі. Юссуф був упевнений у перемозі своїх співвітчизників.

- І скільки виграли?

- Нічого, дріб’язок (під оплески журналістів Юрій Сьомін покинув конференц-зал).

                                                      * * *
Олександр Янкович, головний тренер «Црвени Звєзди»:

- Дуже приємно виводити команду на гру проти такого великого клубу, який очолює іменитий тренер Юрій Сьомін, який зумів добитись неабияких результатів із «Локомотивом» і попрацювати в збірній Росії. До сьогоднішньої гри фізично ми не були готові на сто відсотків. Тому нас і не вистачило на весь матч і ближче до його кінцівки команда практично зупинилась. Тим не менше, я не можу докоряти своїм футболістам. Адже вони повністю віддали себе грі. Навіть у такій ситуації гравці показали відмінний футбол. Я задоволений змістом гри та ігровою дисципліною. У матч і проти такого серйозного суперника важливо правильно стимулювати гравців. Тоді і отримаєш результат. Також матчі цього турніру – чудова нагода підготуватись до сезону. Чи зможемо ми виграти в «Спартака» 4:0? Така перемога буде для нас прекрасним досягненням, але для нас це неголовне. На турнірі ми вирішуємо свої завдання.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер