Юрій Сьомін: «Гравці були трохи втомленими»

Юрій Сьомін: «Гравці були трохи втомленими»

«Динамо» – «Металург» З: післяматчева прес-конференція

Анатолій Чанцев, головний тренер «Металурга» З:

- Дуже важко грати проти команди, в якої є на полі ще й 12-й гравець, – із свистком у руках. Повторюється історія з матчем минулого чемпіонату. Повторюся, неможливо протистояти на рівних київському «Динамо». Прем'єр-лігу створено, але з її створенням нічого не змінилося в плані суддівства. «Динамо» представляє нашу країну в Лізі чемпіонів, і я щиро бажаю їм цього досягти. Але українські судді обслуговувати матчі найпрестижнішого клубного турніру не будуть.

Наскільки я знаю, керівництво нашого клубу мало домовленість із керівництвом «Динамо» про перегравання матчу минулого сезону – в будь-який час, в будь-якому місці. Зараз наше керівництво готове вести переговори про те, щоб зіграти на рівних і з нормальним суддівством.

- А ви можете назвати моменти, які вплинули на підсумковий результат матчу?

- Звичайно! Взяти, наприклад, епізод, коли збивали Лазаровича. Суддя мав призначати пенальті у ворота «Динамо», але нападник отримав попередження за нібито симуляцію.

- Ви впевнені на 100%, проглянули повтор того моменту?

- На даний момент повністю впевнений в тому, що пенальті був.

- За чотири тури ваша команда забила лише один м'яч. У чому причина? Також в суддівстві?

- В інших матчах судді абсолютно не заважали. Просто в нас слабка реалізація.

Юрій Сьомін, головний тренер «Динамо»:

- Сьогодні були забиті хороші м'ячі. Також була маса моментів, які ми не реалізували. Реалізуй Мілевський вихід віч-на-віч у першому таймі – і гру можна було б закінчувати. Ми тримали гру під контролем за рахунок володіння м'яча, періодично створювалися дуже і дуже хороші моменти, але не було останнього пасу для завершення атак.
Звичайно, після напруженого матчу із «Спартаком», який проходив на штучному полі, гравці були трохи втомленими. Але хлопці молодці, відіграли на хорошому рівні і заслужено перемогли.

- Не ризиковано було випускати в сьогоднішньому матчі Станіслава Богуша?

- Ризик, у принципі, завжди є. Якщо ми запросили воротаря, значить, маємо дати йому шанс. Інша справа – як він їм скористається. На мій погляд, сьогодні він стояв дуже впевнено.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер