Юрій Сьомін: «Гру показали не найкращу, проте здобули результат»

Юрій Сьомін: «Гру показали не найкращу, проте здобули результат»

«Металіст» – «Динамо» – 1:2. Післяматчева прес-конференція

На післяматчевій прес-конференції наставник динамівців Юрій СЬОМІН прокоментував гру, доволі емоційно відповівши на питання журналістів:

- Ми дуже раді сьогоднішній перемозі. Раніше багато матчів у нас виходили набагато видовищнішими й привабливішими. Але результат здобули в одній із найважливіших за останній час. У нас був украй ослаблений склад та у зв’язку з втратами, фізичний стан гравців, на мій погляд, був гіршим, ніж у «Металіста». Але ми перемогли, і це дуже важливо.

- Чи не здається вам, що Шевченко заслуговував на вилучення на початку матчу?

- Яке може бути вилучення, якщо суперник явно спровокував Андрія. Впав, ніби його вбили, в той час, як Шевченко навіть до нього не доторкнувся. А якщо й доторкнувся, то зовсім трохи, а він завалився так, ніби травму отримав. Шостий номер мав сам отримати картку за чисту провокацію проти Шевченка. Я не знаю, за що отримав попередження Андрій. Ви бачили коліно, в яке його вдарив суперник?

- У складі несподівано з’явився Алмейда, із чим це пов’язано?

- У нас стільки травмованих, що мені навіть складно їх порахувати – Михалика немає, Хачеріді не міг сьогодні грати з перших хвилин, як і Гусєв. Мілевський та Ярмоленко дискваліфіковані, Гармаш грав із напівтравмою. Тому з’явився Алмейда. Загалом, замін у нас не було.

- На ваш погляд, чи мають бути в цьому матчі червоні картки?

- Гадаю, жодного вилучення не мало бути. Ще й жовтих карток було надто багато.

- Яку збірну вам хотілося б очолити?

- Жодну. Я радий тому, що працюю в «Динамо».

* * *

Мирон МАРКЕВИЧ, головний тренер «Металіста»:

- Звичайно, неприємно програвати такі матчі. Тим паче, що в нас була повна перевага. Щоправда, м’ячі суперник забив завдяки високому рівню виконавської майстерності, нашим захисникам не можна дозволяти так забивати. Все інше ви бачили, гра проходила на одній половині поля – таку перевагу потрібно реалізовувати.

- На ваш погляд, чи тягнув фол Шевченка на початку матчу на червону картку?

- Чесно кажучи, я не бачив того моменту, мені важко сказати, що там було. Потрібно подивитися відеозапис.

- Раніше ви ніколи емоційно не реагували на події, що відбуваються на полі. Але сьогодні після забитого м’яча вийшли до кромки поля. Із чим це пов’язано?

- Всі емоції всередині. Нікому не побажав би переживати такі почуття, але така в мене робота. А те, що я не ходив по технічній зоні, ще нічого не означає. Нервів сьогодні було витрачено багато.

- Команда провела, напевно, найважчий відрізок – сім матчів за три тижні, всі із серйозними суперниками. Як тепер буде заповнюватися пауза, що виникла у зв’язку з матчами збірних?

- Будуть дворазові тренування. За цей відрізок спробуємо добре підготуватися, зіграємо товариський матч у Ростові та, можливо, тут із якоюсь із команд другої ліги, як ми завжди це робимо. Головне, щоб погода не завадила нормально підготуватися.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер