Юрій СЬОМІН: «У мене претензій ні до кого немає»

Юрій СЬОМІН: «У мене претензій ні до кого немає»

Підсумки дванадцятиденної роботи в Австрії підбив наставник команди Юрій Сьомін.

- Чи залишились задоволеними тотальною перевагою «Динамо» в матчі з «Нєфтчі»?

- Сьогодні гравцям було значно легше у фізичному плані. Запропоновані на початку збору навантаження поступово «перетравлюються», був ряд хороших комбінацій, у порівнянні з попередніми матчами значно покращився рух. І, головне, у футболістів зберігалась висока концентрація.

- Забитим голом і результативною передачею Лукман Аруна реабілітувався за вилучення в попередньому матчі?

- Ми багато говорили щодо вилучень, обговорювали тему дисципліни. Арбітри також можуть помилятись, але ми мусимо терпіти. Думаю, хлопці зрозуміли ситуацію. Через це ми програємо, проблеми із дисципліною відволікають нас від футболу. Потрібно терпіти і грати у футбол. Зараз є розуміння в цьому питанні.

- Ви дали Дуду провести на полі всі 90 хвилин. Вирішили перевірити, наскільки він фізично готовий?

- Ми намагаємось кожному давати певну кількість часу. Судячи зі стану дивимось, кого і коли краще замінити, скільки кожному надати часу. На мій погляд сьогодні всі гравці мали однаковий функціональний стан. І це радує. Якщо в попередніх матчах одні виглядали краще за інших, сьогодні ситуація вирівнялась.

- Чи будуть Горан Попов, Олег Гусєв і Артем Мілевський готуватись до матчу із «Металургом»?

- Звісно будуть. У Мілевського ангіна, у Попова проблема з очима, а у Гусєва болить спина. Думаю, вони найближчим часом повернуться в наші ряди. Тим паче, попереду у нас день переїзду, вихідний.

- В цілому, чи вдалось на зборі виконати заплановану роботу?

- Підсумки зборів підіб’є чемпіонат, але всю програму виконати вдалось. У нас було мало травмованих, провели індивідуальну підготовку для гравців національних збірних. Особисто у мене претензій ні до кого немає. А далі – все покажуть результати.

- Проблема форварда все ще актуальна?

- Звісно, хотілось би придбати ще одного форварда. У нас зараз не багато гравців на цю позицію.

www.fcdynamo.kiev.ua

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер