Юрій Сьомін: «Кожному з гравців було надано шанс»

Юрій Сьомін: «Кожному з гравців було надано шанс»

Позаду перша половина підготовки «Динамо» до другої частини сезону. Про новини з табору команди в Іспанії, тренування і контрольні матчі шанувальники футболу дізнавалися з публікацій на клубному сайті. Тепер час для перших підсумків, які підбив головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін.

- На зборі ми провели три гри, - розповідає Юрій Павлович. - Кожна з них склалася по-різному. Перші тайми були зіграні на достатньо непоганому рівні, а другі проводили не найкращим чином. Всім викликаним на збір гравцям ми дали хороші шанси, всі знаходилися в однакових умовах, практично не було гравців, які не отримали ігрової практики. Ми отримали дуже хорошу інформацію. Всі без виключення футболісти тренувалися, а якщо і були травми, то їх можу віднести до розряду «робочих». Дуже приємно, що Нінкович поступово набирає кондиції. Сподіваюся, він зможе взяти участь у наступній контрольній грі, з «Рубіном». На тренуваннях гравці працювали дуже і дуже непогано, був виконаний великий об'єм роботи. На наступному зборі в нас намічена цілеспрямована підготовка до гри з «Валенсією».

- З чим пов'язуєте різні результати контрольних ігор в кожному з таймів?

- Зараз результат мене не цікавить. Набагато важливіше, як футболісти виконували завдання, тактика гри. А результат у період підготовки може бути як позитивний, так і негативний. У невдачах є й позитивні моменти. Є привід покритикувати гравців, а якщо вони люди розумні, то приймуть зауваження до уваги і зроблять висновки. Складніше критикувати хлопців, коли на зборі виграєш в усіх іграх.

- Які перспективи молодих гравців і Верховцова, який знаходився на перегляді?

- Говорити конкретно про кожного зараз не хотілося б. Верховцова на даному етапі брати не будемо. Ми отримали про нього інформацію, подивимося, як він продовжить виступати в чемпіонаті Білорусі, а по закінченню сезону ухвалимо рішення. Шкода, що Сахневич останні дні тренувався окремо від загальної групи. Але це наш гравець і ми будемо продовжувати залучати його до першої команди.

- Вже визначилися, скільки гравців поїде на другий збір до Іспанії?

- Приблизно. Їх буде менше, ніж на січневому зборі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер