Юрій Сьомін: «Добре зіграв Богуш»

Юрій Сьомін: «Добре зіграв Богуш»

На прес-конференції після матчу ФК «Львів» - «Динамо» (0:1) наставник «Динамо» Юрій СЬОМІН був небагатослівним:

- Сьогодні в нашому складі грало багато хлопців, які відносяться до резерву. Ми дали їм ігрову практику, подивилися у грі. На мій погляд, особливої переваги в жодної з команд не було, але мені здається, що більше моментів створили футболісти ФК «Львів». Десь їм не пощастило. Ми ж, зокрема – Гіоане, добре виконали стандартне положення. У цьому епізоді суперник неправильно побудував стінку. На відміну від нас, для ФК «Львів» ця гра багато чого вирішувала. Мабуть, гравці хвилювалися, і від цього не забили кілька м’ячів з вигідних моментів. В окремих епізодах добре грав Богуш, який кілька разів врятував команду.

- Який склад гратиме із «Шахтарем»?

- В нас залишилася велика група футболістів, які можуть грати: Мілевський, Алієв, Нінкович, Гільєрме, Корреа та інші. На поле вийдуть ті, хто краще готовий. Не знаю, який склад привезе «Шахтар», але ми будемо прагнути задіяти найкращих.

- Питання про подальшу долю Малхаза Асатіані вирішується?

- Його оренда розрахована до 1-го червня. А потім, гадаю, він поїде назад до «Локомотива».

* * *

Сергій КОВАЛЕЦЬ, головний тренер ФК «Львів»:

- Сьогодні була класна гра. На жаль, ми програли, але в нас ще є хороші шанси залишитися у вищій лізі. І взагалі, кожна гра, незалежно від того, перемогою вона для нас закінчується чи поразкою, - це наш успіх. Команда б’ється, грає чесно і може всім відкрито дивитися в очі. Перед останнім туром скажу, що, на жаль, існують моменти, які грають проти нашої команди. Але в цілому, гра була хорошою, вона багатьом сподобалася. Мені здається, що ФК «Львів» - найбільш рейтингова і «свіжа» команда, на гру якої приємно дивитися.

Є дві команди – ФК «Львів» і «Карпати». В нас свої завдання, у них – свої. Це футбол, чудово, що в наступному турі на нас чекає дербі, буде багато вболівальників. Нехай переможе найсильніший.

- Якось будете мотивувати «Таврію» у грі з «Іллічівцем»?

- Хороше питання. Багато писали, що в перерві попереднього матчу почесний президент Куніцин зайшов до роздягальні і підтримав команду. Хотілося, щоб він так само налаштував команду і на наступний матч (посміхається).

- Вчора клубу виповнилися три роки. Подарунок собі зробите в наступному турі?

- Подарунок вийшов сьогодні, оскільки команда грала і перегравала чемпіонів України. На жаль, є нюанси, які нівелюють все хороше, що в нас є. Арбітр, який не дав пенальті в Одесі, не вилучив футболіста «Динамо» сьогодні. Ми дивилися повтор, і можу сказати, що Морозюк мав отримати другу жовту картку. Він зробив три серйозних порушення. Я розумію, що потрібно забивати м’ячі, але в нас молоді хлопці, в яких все тільки починається. Це неприємний момент. Але, напевно, такий рівень арбітра. Помиляються і футболісти, і тренери, суддя також помилився. На жаль, такі помилки коштують нам очок. Хлопці бачать, що справедливості немає. Але головне, що вони грають чесно.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер