Юрій СЬОМІН: «Клуб створив нам відмінні умови для підготовки до сезону в Interalpen»

Юрій СЬОМІН: «Клуб створив нам відмінні умови для підготовки до сезону в Interalpen»

Знайти кращі умови для проведення підготовчого періоду, напевно, просто неможливо, та й, як кажуть, від добра добра не шукають.

Готель Interalpen Hotel Tyrol вважається одним із найкращих в Австрії. Розташований на висоті близько 1300 метрів над рівнем моря, він з усіх боків оточений віковими лісами й високими горами. З усіх номерів відривається неймовірний вид на Альпійські вершини, які, щоправда, іноді намагаються сховатися за густим туманом.

Футболісти «Динамо» розміщуються на першому та другому поверхах. Це двомісні номери (а деякі – тримісні, із так званою гардеробною кімнатою), площею близько 60 квадратних метрів та великим балконом, з якого можна милуватися чудовими краєвидами. Головний же тренер традиційно займає свою резиденцію на сьомому поверсі. Особливого ​​колориту готелю додає максимальне використання виробів із дерева, а також оригінали справжніх творів мистецтва, «вік» яких налічує по 200-300 років.

Ще одна гордість закладу – це величезний СПА-центр, загальною площею більше п’яти тисяч квадратних метрів. Щоб дослідити його та спробувати хоча б по разу кожну із запропонованих процедур, одного дня навряд чи вистачить. У розпорядженні постояльців відкритий та закритий басейни, джакузі, соляний грот... Особливою популярністю у динамівців користується комплекс бань та саун, де можна розслабитися та відновитися після виснажливих тренувань. У кого ж залишаються сили й енергія після навантажень, які пропонуються тренерами на футбольному полі, є ще можливість позмагатися у великий чи настільний теніс, спробувати свої сили на симуляторі гольфу, а також дослідити місцеві пейзажі на велосипедах.

Однією з головних умов для підготовчого процесу є наявність якісного тренувального поля, де футболісти відточують майстерність та награють різні комбінації, які в майбутньому зможуть застосувати в офіційних матчах. У містечку Лойташ (населення – 2220 мешканців станом на 1 січня 2012 року), до якого лише п’ятнадцять хвилин їзди від готелю на автобусі, поле в повному розпорядженні «Динамо» на весь період тренувального збору. На найближчий місяць його оренда розписана буквально по днях – слідом за динамівцями сюди приїдуть тренуватися турецький «Бурсаспор», французький «Монако» та російська «Аланія» з Владикавказу.

«Тут нас дуже добре приймають. Все дуже зручно – поле повністю в нашому розпорядженні, хороший готель із першокласним відновлювальним центром, що є важливим фактором у напруженому графіку тренувального процесу. Проводити тут підготовчий період – одне задоволення », – резюмує вибір саме цього місця для якісної підготовки до сезону наставник киян Юрій Сьомін.

Юрій Вишневський із Телфса, Австрія

* Дивіться сьогодні в розділі Галереї детальний фоторепортаж про місце перебування динамівців на першому передсезонному зборі в Австрії

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер