Юрій Сьомін: «Коли є результат, хочеться працювати ще краще»

Юрій Сьомін: «Коли є результат, хочеться працювати ще краще»

«Динамо» - «Кривбас». Післематчева прес-конференція

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:

- Нарешті ми змогли провести швидкий гол. І це, на мій погляд, зіграло певну роль у цьому матчі. Пропустивши м’яч на самому початку зустрічі супернику потрібно було активніше грати в атаці, що зіграло нам на руку: на половині поля гостей у нас з’явилось більше оперативного простору, а також можливість для проведення контратак. Та й хлопці, думаю, почувались вільніше. Загалом же, ми дуже строго зіграли в обороні, не допустившись грубих помилок і позбавивши суперника шансу влучити в наші.

- Уперше за останній час динамівці після матчу не віддячили за підтримку вболівальників, які розташувались у фан-секторах. Очевидно, це пов’язано з викриками, спрямованими в сторону Владислава Ващука. Яка ваша думка з цього приводу?
- Чесно кажучи, я спочатку взагалі не зрозумів, що сталось. Особисто я згоден із футболістами: ми повинні коректно ставитись один до одного. Уболівальники повинні розуміти, що в гравці бувають як добрі часи, так і не дуже, але це – не привід вдаватись до принижень. На користь результату це в будь-якому уразі не піде. Думаю, у подальшому ми повинні бути взаємно коректними.

- «Шахтар» у цьому турі поступився, дозволивши «Динамо» вийти на перший рядок у турнірній таблиці. На ваш погляд, це – великий привід для радості чи стимул ще краще працювати в майбутньому?
- Думаю, і те, й інше. Безсумнівно, ми повинні ще додавати: вчитись ніколи не пізно. Поки в нас не все так гладко, як того хотілося б: пошкодження в цьому матчі отримав Артем Кравець. Є й інші проблеми, які нам слід вирішувати, але, звичайно, коли є результат від роботи, хочеться працювати ще краще.

                                                     * * *
Олег ТАРАН, головний тренер «Кривбасу»:

- У принципі, напередодні я очікував чогось подібного, зізнався після матчу Таран. – Сподівався, звісно, що результат матчу буде не таким плачевним, але нічого не поробиш – все закономірно.

- Проблеми з підключенням на клубній базі телефону та Інтернету вже вирішені?
- Ні. Поки все залишається без змін.

- Прокоментуйте, будь-ласка, заміни вашої команди.
- Річ у тім, що і Саша Мелащенко, і Сергій Мотуз, і Віталій Лисицький свого часу грали в «Динамо», тому ми надали їм можливість згадати молоді роки. Початково планували інші заміни, але необхідність у них відпала.

- Напередодні матчу ходили чутки про фінансову неспроможність «Кривбасу». Можете їх прокоментувати?
- Будь-ласка, давайте говорити про футбол. Мені б не хотілося торкатись цієї теми, за неї повинні відповідати інші люди. Я ж усього лише головний тренер.

- Чи вплинув на дії вашої команди швидкий гол?
- Можливо, у певній мірі і вплинув. Хоча цьому, на мій погляд, не слід надавати особливого значення: якби не пропустили вже на другій хвилині, пропустили б пізніше. У цьому матчі в нас не було належної концентрації та мобільності.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер