Юрій Сьомін: «Контрольні матчі проводяться на тлі навантажень»

Юрій Сьомін: «Контрольні матчі проводяться на тлі навантажень»

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін дав свою оцінку першого контрольного матчу своєї команди на навчально-тренувальному зборі, який проходить в Австрії.

- Як і планувалось, сьогодні ми грали двома складами. Якщо у першому таймі грав склад, наближений до основного, то в другій половині матчу у нас грала молодь плюс досвідчений Саблич.

«Крила Рад», які в чемпіонаті Росії не пасуть задніх, грали сьогодні весь поєдинок дуже сильним складом. На мій погляд, у першому таймі ми показали більш якісний футбол, але в другій 45-хвилинці були гарні контратакуючі дії. Особливо це вдавалось нападникам Лисенку і Ярмоленку.

Звичайно, на сьогоднішній день вимагати від хлопців «цільної» гри не можна, оскільки контрольні матчі проводяться на тлі навантажень. Учора в нас було два тренування, і сьогодні в гравців не спостерігалось свіжості у діях. Тим не менше, певні виводи нами зроблено, і будемо працювати над усуненням помилок.

- Один тайм сьогодні провів Бетао. Чи вистачало йому взаєморозуміння з партнерами на полі?

- Цілком. Є універсальна мова футболу, і вже зараз Бетао в загальних рисах розуміє ті вимоги, які йому висуваються на тренуваннях і матчах.

- Ви вже визначились із гравцями, які становитимуть основу команди наступного сезону?

- Поки що рано про це говорити. У подальшому буде видно, хто на якій позиції гратиме наступного сезону. Для цього й існують контрольні поєдинки.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер