Юрій СЬОМІН: «Корреа був своєю людиною в «Динамо»

Юрій СЬОМІН: «Корреа був своєю людиною в «Динамо»

- Я лишився задоволеним співпрацею з Карлосом Корреа, – каже Юрій Павлович. – Гадаю, як і команда загалом, адже він тут виступав не лише в мене, а й у інших тренерів. За моїх часів він став чемпіоном України та його внесок в перемогу був величезним. Карлос справжній професіонал, дуже дисциплінований. Іноді кажуть, що іноземці не всією душею бувають із командою, але якраз Корреа був своєю людиною.

Інша справа, що у нього добіг завершення контракт, до того ж він уже віковий гравець. Ми маємо подякувати йому і, гадаю, вболівальники будуть згадувати його виступи у футболці «Динамо» з позитивного боку.

- Мабуть, запам’ятався його гол у ворота «Ворскли» минулого сезону – як то кажуть, у пам’яті лишається найсвіжіше…

- Знаєте, багато чого запам’яталося. І передача на Кравця у виїзному матчі проти «Валенсії», і важка травма, отримана в Харкові в останньому турі сезону 2007/08. Якби ж не вона… Адже він був ключовим гравцем команди, через нього будувалася вся гра – партнерам було приємно грати з ним.

- Чи можливо виховати футболіста рівня Корреа з нинішньої бразильської молоді, яка присутня на зборі з командою?

- Зараз складно сказати. Нинішній збір для нас пізнавальний. Цих футболістів переглядала наша селекційна група, тепер протягом десяти днів перебування в Австрії вже оцінимо їх ми – як у тренувальному процесі, так і в контрольних матчах.

Юрій Вишневський із Телфса, Австрія

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер