Юрій Сьомін: «Матчі в Ізраїлі – тест для кожного гравця»

Юрій Сьомін: «Матчі в Ізраїлі – тест для кожного гравця»

Оцінку поєдинку проти збірної Ізраїлю, який завершився з рахунком 2:3, дали наставник «Динамо» Юрій Сьомін та півзахисник «біло-синіх» Огнєн Вукоєвич.

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:

- Хороший матч, хороший суперник. Нам якраз зараз такі ігри й потрібні. Як і в попередньому поєдинку, є різниця у грі першої групи гравців, так її назвемо, і другої. Грою в перші 60 хвилин я залишився задоволений. Єдине – підвела реалізація моментів у завершальній стадії. Дії другої групи гравців поки залишають бажати кращого, з ними доведеться багато працювати. Після повернення до Києва внесемо корективи до списку. Хтось поїде готуватися до матчу з «Бешикташем», а хтось залишиться в Києві. Матчі на зборі в Ізраїлі для нас дуже корисні, це певний тест для кожного гравця. Суперник добре виконував стандартні положення, особливо №11 (автор дублю Бузагло – прим.). Над цим нам потрібно працювати.

- Кравець на вістрі атаки виправдав вашу довіру?

- Дії гравців першої групи мене задовольнили. Також сподобався Алмейда на позиції лівого захисника.

* * *

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Ми добре грали перші 60 хвилин, потрібно було лише більше забивати – у двох-трьох моментах для цього були створені всі умови. В ізраїльтян, окрім одного моменту після розіграшу штрафного, нічого не складалося. Зараз ідуть збори, відчувається втома. Коли тренування стануть не такими важкими, будемо грати ще краще. Ми лише два тижні тренуємося, але вже добре підготувалися. Гра зі збірною Ізраїлю це підтвердила. Залишаються недоліки, над якими ми будемо працювати весь час, що залишився до матчу з «Бешикташем». Результат у цьому матчі буде для нас головним. Тому будемо намагатися не звертати уваги на сьогоднішню поразку, вона не має втручатися у плани підготовки.

- У діях гравців стало більше коротких передач, покращився контроль м’яча. Це модель гри Юрія Сьоміна?

- Ми так само грали два роки тому – багато передач, м’яч внизу, хороший контроль. Це набагато відрізняється від стилю гри за попереднього тренера. Зараз у нас більш атакуюча гра, є багато моментів. Потрібно продовжувати працювати у цьому напрямі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Ізраїлю

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер