Юрій Сьомін: «Михалик майже готовий, а Гусєв ще не в загальній групі»

Юрій Сьомін: «Михалик майже готовий, а Гусєв ще не в загальній групі»

Після товариського матчу між футболістами, яких не викликали до своїх національних збірних, та молодіжною командою «Динамо» (3:0) Юрій Сьомін прокоментував перебіг гри, прояснив ситуацію із травмованими футболістами й підбив підсумки трансферної діяльності клубу:

- Дуже важливо, що ми підтримуємо тісний зв'язок і з молодіжною командою, і з «Динамо-2». Таким чином, стежимо за футболістами обох команд. Подібні товариські матчі проходять на хорошому емоційному підйомі. Вони важливі не лише для молодих футболістів, але і для наших хлопців, які не поїхали до своїх збірних. Сьогодні вперше зіграв Тарас Михалик і виглядав доволі непогано. Але в його одужанні потрібна поступовість. Гадаю, найближчим часом ми зможемо на нього розраховувати. Також подивилися новачків Дуду та Ескобара, вони справили хороше враження.

- Незвично було бачити Хачеріді на фланзі захисту…

- Чому? Хороший той футболіст, якого де не поставиш, зможе принести користь: хоч праворуч, хоч ліворуч, хоч у центрі нападу. Ось які футболісти нам потрібні – різнобічні.

- Як себе почуває Шевченко?

- Андрій зіграв у спарингу, а також візьме участь у «матчі легенд» 10-го вересня. До матчу з «Іллічівцем» він не готується. Сподіваємося, зможемо на нього розраховувати в єврокубковому поєдинку проти «Сток Сіті».

- Чи зіграє в «матчі легенд» Шовковський?

- Ні, він не буде брати в ньому участі.

- Чи встигне Гусєв повернутися до складу до початку Ліги Європи?


- Не знаю, складно сказати. Олег уже доволі довго травмований. Здавалося, його ушкодження не дуже складне. Але минув уже місяць, а Гусєв ще навіть не займається в загальній групі.

- Чому в тренуванні не брав участі Алієв?

- Саша вчора отримав мікротравму, йому довелося пройти мануальну терапію. Сьогодні він звільнений від заняття.

- Що відомо про стан Юссуфа?

- Айїла має приїхати до нас завтра. Оскільки він не грав за національну збірну, значить у нього травма.

- Дайте оцінку трансферній кампанії «Динамо». Ви вирішили, ким замінити Романа Єременка?

- У нас є багато футболістів, зокрема, Гармаш та Аруна, які не завжди грали. Відповісти, хто конкретно замінить Романа, мені складно. Будемо вносити певні зміни у позиції гравців. Що стосується трансферної кампанії, її вже завершено. У нас є й свої резерви, і поповнення з боку. Усе це нам стане в нагоді.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер