Юрій СЬОМІН: «Ми грали в якісний футбол»

Юрій СЬОМІН: «Ми грали в якісний футбол»

- Як ми і припускали, вийшов досить складний матч. Було два різні тайми. Якщо в першому у нас ніяк не виходило подолати насичену оборону суперника, яку збудували голландці, то в другому допомогли заміни. Ми грали в дуже якісний футбол, мали моменти, більшість із яких не реалізували. А одна-єдина контратака гостей призвела до голу. Відіграватися ж потім було дуже складно.

- Як ви можете оцінити гру флангових захисників Данило Сильви та Попова?

- Я повинен її ще раз подивитися, а також побачити статистичні показники. Відразу ж після матчу мені зробити це дуже складно.

- Чим можна пояснити небажання гравців брати гру на себе? Наприклад, того ж Попова, у якого всі паси були назад...

- Ви говорите, що всі паси у нього були назад, а поруч сидить людина і каже, що вперед. Ми, напевно, дивилися два різні матчі... Зрозумійте, якщо у нього закрита зона, то він віддає назад. Він не повинен пасувати вперед і ризикувати, намагаючись вивести партнера один в один. Коли ж у нього був вільний фланг, я бачив, що він біг і прострілював у штрафний майданчик.

- Чим відрізнявся «Феєноорд» від того, за яким ви спостерігали в товариському матчі з «Мальоркою»?

- Практично нічим – «Феєноорд» був приблизно тим же. Щоправда, трохи змінилася тактика – в тому матчі голландці грали у три форварди, а тут у два.

- Судячи з того, що Раффаель потрапив у заявку, він цілком міг вийти на поле. Чому ви не наважилися випустити його на заміну?

- Не наважився, оскільки гра проходила досить добре, практично кожна атака завершувалася небезпечним моментом. На жаль, нас підвела реалізація, адже моменти були хороші – вихід Ідейє сам на сам, моменти у Гусєва та Ярмоленка...

- Чому Гусєв залишився в запасі зі стартових хвилин?

- Тому що я так вирішив.

- Наскільки важливо для підсумкової перемоги було швидко зрівняти рахунок?

- Важливо те, що ми не перебували в шоці після єдиної контратаки у виконанні гостей. «Феєноорд» створив один момент у другому таймі, та реалізував його. Але хлопці молодці, виявилися стійкими.

- Після сьогоднішнього матчу рахунок хиткий. Як ви оцінюєте шанси команд перед поєдинком у Голландії?

- Я вважаю, що шанси залишилися рівними. На сьогоднішній момент, після домашньої перемоги, невелику перевагу все ж віддам нам, але у «Феєноорда» команда дуже хорошого рівня. Також не забувайте, що минулого сезону вони посіли друге місце в першості Голландії слідом за «Аяксом», а чемпіонат цієї країни ні в чому не поступається українському.

- Зі старту сезону «Динамо» провело чотири матчі в Києві (включаючи виїзниї з «Арсеналом»), тепер буде два виїзні поєдинки. Чи не стане це проблемою?

- У нас достатньо досвідчені гравці. Ми повинні варіювати склад, оскільки велика група гравців буде не в змозі після 40-градусної спеки грати 3 серпня в Кривому Розі. Слава Богу, що немає травмованих, та й у нас досить велика обойма гравців, які здатні вирішувати результат матчу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер