Юрій СЬОМІН: «Ми дочекалися свого шансу»

Юрій СЬОМІН: «Ми дочекалися свого шансу»

- Головне, мабуть, те, що ми пройшли таку сильну, серйозну команду «Феєноорд»-молоду, дуже азартну. Відразу після жеребкування я говорив, що нам дістався серйозний суперник, що й підтвердилося в матчах з нами.

Що стосується сьогоднішньої гри, то ми свого шансу дочекались, хоча до цього мали достатньо багато труднощів. Але і на виїзді на кожну атаку «Феєноорда» ми намагалися відповідати своїми контратакувальними діями.

Ми дуже раді, що пройшли в наступний етап Ліги чемпіонів.

- Яку оцінку можете дати грі Горана Попова?

- Щоб давати оцінки, я повинен трошки відійти від емоцій, потім подивитися статистику, і запис матчу. Потім я дам коментар з приводу того чи іншого гравця, але лише всередині команди, коли у нас буде розбір сьогоднішнього матчу.

- Чи можна сказати, що дії Максима Коваля сьогодні, багато в чому, визначили позитивний результат матчу?

- Результат визначили дії команди. Сьогодні Коваль зіграв вдало, завтра так зіграє Ідейє. Ну а Коваль, звичайно, сьогодні був молодцем, зіграв так, як і повинен грати воротар.

- Чи можна говорити про те, що у «Динамо» є резерв, щоб прискорити гру під час матчу? Адже сьогодні іноді динамівці діяли досить вальяжно, дозволяли собі відчутні паузи, якими суперник користувався ...

- Можливо, ви праві. Але треба враховувати те, на якій спеці ми тренувалися, і грали. Як підсумок, наприклад, Велозу сьогодні грав не так, як раніше. Та й деякі інші гравці теж. Думаю, що це все ж позначилося на сьогоднішньому матчі.

- До матчу багато говорилося про те, що у «Динамо» виникають проблеми при грі «Феєноорда» через фланги, але сьогодні ця історія знову повторилася. Чому?

- Так, з цим у нас сьогодні були певні проблеми, хоч ми працювали над цим, намагалися виправитися, щоб наші гравці більш уважно діяли в межах свого штрафного майданчика. Сьогодні було багато навісів, щось у нас в цих ситуаціях вийшло, щось - ні. Але, звичайно, два епізоди були для нас дуже складні.

- Який варіант жеребкування наступного етапу вважаєте найбільш несприятливим і навпаки?

- А на що вплинуть мої уподобання? Краще я нічого не буду говорити. Який суперник дістанеться, з тим і будемо грати.

- Який з проведених матчів цього сезону приніс вам найбільше задоволення?

- Сьогоднішній, тому що пройшли в наступний раунд Ліги чемпіонів.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер