Юрій Сьомін: «Ми своє завдання виконали – граємо в фіналі»

Юрій Сьомін: «Ми своє завдання виконали – граємо в фіналі»

«Металург» Д - «Динамо» - 0:1. Післематчева прес-конференція

Юрій СЬОМІН, головний тренер "Динамо":

- Гра, думаю, йшла до помилки, кожен перебував у вижидальній позиції. На мій погляд, наші гравці грали дуже добре, і були уважними, особливо при стандартних положеннях, які «Металург» виконував небезпечно. Ми своє завдання виконали і гратимемо в фіналі.

- Вихід Ващука пов'язаний із його кращою готовністю, ніж в інших?


- Його вихід зумовлений тим, що, по-перше, у нас група гравців з двадцяти чоловік і ми періодично робимо певні заміни. Ващук добре тренувався. У першому таймі він грав опорного півзахисника, оскільки в нас не було Юссуфа, але більше оборонного плану – перший матч ми виграли і нічия нас влаштовувала. Саме тому він грав, і досить непогано.

- «Динамо» грало з «Таврією», виграли 3:0. Залишається достатньо часу, ви випускаєте на заміну перевірених бійців. Матч із «Металургом», теж виграєте 1:0, знову на заміну виходять ті самі гравці. Молоді ж, які були в заявці на сьогоднішній матч, свого шансу не дочекались.

- А скільки у нас молодих виходить: і Кравець, і Мандзюк. Одна справа – подивитись, інша – з мене результат питають.

- Але результат-то вже зроблений.

- Як він був зроблений? Гострота біля наших воріт останніх десять хвилин було досить серйозна.

* * *

Микола КОСТОВ, головний тренер "Металлург" Д:

- Вітаю тренера «Динамо» з виходом до фіналу. Щодо нашої гри: перший тайм ми зіграли так, як і хотіли, нам гол не забили, і хотіли в другому таймі більше атакувати у ворота «Динамо». Так і сталось. І в той момент, коли наші хлопці повірили у перемогу, сталось так, що через наївну помилку нашого гравця ми пропустили гол. Після нього стало дуже важко. Хороша була гра, динамічна. І я вітаю футболістів обох команд.

За матеріалами www.metallurg.donetsk.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер