Юрій Сьомін: «На полі була справжня війна»

Юрій Сьомін: «На полі була справжня війна»

«Таврія» – «Динамо» – 0:0. Післяматчева прес-конференція

Після завершення матчу наставник динамівців Юрій СЬОМІН був лаконічний:

- По-перше, хочу привітати нашу команду із завершенням першого кола на першому місці. Що стосується сьогоднішнього матчу, поки ми грали в комбінаційний футбол і не вступали в некоректні єдиноборства – володіли перевагою та створювали моменти. А коли припинили грати у свій футбол, моменти зникли. З цим напруженим матчем явно не впорався суддя. Були незрозумілі свистки, зупинки гри, вилучення й інше.

- Вже відомо, наскільки серйозні травми в Михалика та Шовковського?

- Дуже серйозні. Мені здається, у Шовковського перелом пальця, а футболіст, який зіткнувся з ним у цьому єдиноборстві, навіть не отримав жовтої картки. У Михалика, як на мене, ситуація ще складніша.

- Чи став матч із «Таврією» хорошою репетицією перед поєдинком із «Бешикташем»?

- Яка ж це репетиція? На футбольному полі була справжня війна. Таке враження, що «Таврія» сьогодні стала чемпіоном світу.

* * *

Семен АЛЬТМАН, головний тренер «Таврії»:

- Ми готувалися зіграти надійно в обороні, але не відбиватися, а запропонувати свою контргру. Я дуже радий, що хлопці прийняли цей план і намагалися його виконувати до кінця. Прикро, що не вдалося реалізувати жодного моменту, які ми створили. Гра вийшла хорошою, бойовою. «Динамо» завдавало нам труднощів у захисті. Гадаю, такі матчі можна занести до активу команди, на них ґрунтується подальший прогрес.

- Сьогодні четверте попередження отримав воротар Кахріман. Хто його замінить?


- У нас є Сітало. Також четверту картку отримали Любенович, Гуменюк. Така щедрість судді в обидва боки мені не дуже імпонує. Гадаю, це не прикрашає наш футбол. Можливо, винні й мої підопічні, будемо розбиратися. Сьогодні не грав Назаренко, на наступний матч ми позбулися ще трьох чоловік. Будемо намагатися знайти внутрішні резерви, щоб вийти із цієї ситуації.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер