Юрій СЬОМІН: «Нам була дуже потрібна перемога і ми її досягли»

Юрій СЬОМІН: «Нам була дуже потрібна перемога і ми її досягли»

- Нам дуже потрібна була перемога в сьогоднішньому матчі, і ми її досягли. Але, як завжди, були складнощі у зв'язку з матчами збірних - наші гравці досить пізно повернулися в розташування клубу, причому прибули в різному настрої та фізичному стані. Хоча, враховуючи результати, показані національними збірними, більшість наших збірників повернулися, в цілому, в гарному настрої. Але от тренувальної роботи як такої ми провести просто не встигли. Як результат, сьогодні вперше весь матч відіграли Кранчар і Раффаель. Та й взагалі, сьогодні у нас було дуже багато всіляких експериментів, і ми отримали масу інформації для аналізу. Але найголовніше - це те, що ми завоювали три очки, і рухаємося далі.

- Сьогодні не грав Вукоєвич? Не готовий?

- Чому? Готовий. По-перше, Вукоєвич, як Нінкович і Кранчар, приїхав із розташування збірної дуже пізно. По-друге, в тактичному плані ми повинні були сьогодні більше атакувати, тому на поле вийшли інші виконавці. Потрібно було дати ігровий час Раффаелю, тому ж Кранчара, Дуду. У останнього, звичайно, поки ще не все виходить. Хоча на тренуваннях Дуду виглядає добре.

- КДК ФФУ дискваліфікував Гармаш за його жест трибунам «Донбас Арени» на три матчі. Чи згодні ви з цим рішенням?

- Повністю згоден. Ще раз хочу вибачитися за поведінку нашого футболіста, цей жест не гідний спортсмена. Гра - грою, але вболівальники - вболівальниками. Як би хто Гармаша не провокував, себе треба вести гідно. Тож рішення про покарання Гармаша вважаю правильним.

- Чи будуть застосовані якісь санкції до Гармашу з боку клубу?

- Він буде оштрафований.

- У якому розмірі буде цей штраф?

- Навіщо вам? Я ж не питаю, яка у вас зарплата. Для чого хвилювати громадськість.

 - Що найбільше вас турбує напередодні матчу з ПСЖ?

- А навіщо зараз турбуватися? Гра - через три дні. Але, звичайно, трохи турбує стан Ярмоленка. Подивимось, як підуть справи з його відновленням.

- А що у нього за травма?

- У першому таймі матчу Англія - ​​Україна він отримав мікропошкодження гомілкостопа. Але, сподіваюся, з Андрієм все буде нормально. Однак ми вирішили ним сьогодні не ризикувати.

- Відомо, що Ребров їздив на матч ПСЖ. Після повернення він надав вам корисну інформацію про суперника?

- Звичайно! Крім того, на сьогоднішній матч за участю ПСЖ поїхав Ігнатьєв. Нам потрібна повна інформація про суперника. Коли ж дивишся матч не по телевізору, а з трибун стадіону, то він сприймається зовсім інакше.

- Хто точно не зможе зіграти з ПСЖ?

- Всі зможуть. І Гармаш буде готуватись, і Ярмоленко. Всі зможуть.

- Коли вирушаєте в Париж?

- У неділю ввечері.

- Чому не в понеділок, за день до гри? Буде якась спеціальна підготовка?

- По-перше, майбутній матч ми будемо змушені проводити через три дні на четвертий. По-друге, хлопцям треба як слід виспатися після тригодинного перельоту, щоб вийти на тренування в Парижі в більш менш нормальному стані, а не прямо з літака.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер