Юрій Сьомін: «Спаринг буде серйозним»

Юрій Сьомін: «Спаринг буде серйозним»

Учора київське «Динамо» прилетіло до Москви, де проведе товариський поєдинок проти московських одноклубників. Цей матч розглядається як один із етапів підготовки команди до нового сезону, тому і настрій відповідний.

Своїми переживаннями, а також останніми новинами зі стану команди з кореспондентом офіційного клубного сайту поділився головний тренер «Динамо» Юрія Сьомін.

- Юрія Павловичу, із якими почуттями Ви приїжджаєте до Москви?

- Особливого нічого не відчуваю. Перш за все ми приїхали до Москви привітати динамівців із ювілеєм. Добре, що збереглись дружні стосунки між командами, і, сподіваюсь, вони підтримуватимуться і надалі.
Також нам, як і команді Андрія Кобелєва, потрібен хороший спаринг. Той фактор, що він проходитиме на центральному стадіоні, за великою кількості глядачів, повинен послужити додатковою мотивацією для наших хлопців.

- Ви розглядаєте цей матч як серйозний спаринг чи більше як дружній матч?

- Без сумніву, спаринг буде серйозним. Тому налаштовуємось відповідним чином.

- Із чим пов’язана відсутність багатьох гравців основного складу?

- До Москви прилетіли всі футболісти, які на сьогоднішній день перебувають у розпорядженні команди і готові функціонально. Не приїхали з командою лише ті, хто перебуває в розпорядженні своїх збірних. Це наші африканці і Огнєн Вукоєвич, команда якого днями завершила виступ на чемпіонаті Європи.

- Ще в бутність тренером московського «Динамо», Вам доводилось зустрічатись із київським «Динамо» на зборах. Які враження залишив той матч, який завершився перемогою киян із рахунком 4:0?

- Так, це було узимку 2006 року в Ізраїлі. Ми грали на другий день після приїзду до Ізраїлю. Розгромний рахунок можна пояснити просто: рівень готовності київського «Динамо» на той момент був значно вищим, ніж у нас. Той матч закінчився закономірною перемогою. Зараз ми перебуваємо, можна сказати, у рівних умовах.

- До Москви прилетіло 18 футболістів. Чи всі отримають ігрову практику?

- Постараємось, щоб зіграли усі. Багато залежатиме від того, як вдасться домовитись із суперником. У нас багато молодих гравців, яких хотілося б подивитись у дії.

- Чи задоволені Ви нинішнім функціональним станом Ваших підопічних?

- Цілком. Футболісти тренуються з великим ентузіастом, і рвуться на футбольне поле.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер