Юрій Сьомін – «Народний тренер Росїі»

Юрій Сьомін – «Народний тренер Росїі»

Російське видавництво «Городец» випустило в продаж книгу «Юрий Семин: Народный тренер России», написану одним з найуспішніших тренерів Росії, який нині очолює київське «Динамо», у співавторстві з журналістом Павлом Альошиним.

У книзі описано яскравий і довгий життєвий шлях Юрія Павловича, починаючи від кар’єри гравця і закінчуючи сьогоднішніми днями. Основна частина книги присвячена його роботі в московському «Локомотиві», якому в цілому Сьомін віддав близько 20 років. Втім, не обійшов стороною наставник і свою роботу в київському «Динамо», присвятивши цьому один розділ. Об’єм книги – 272 сторінки.

Юрій Сьомін про книгу:

– До ідеї про написання книги ми з Павлом Альошиним прийшли разом. Всі ці роки, поки я працював у «Локомотиві», він провів немало часу всередині нашого колективу і знав всі процеси, які відбувалися в нас. Втім, там зібрані епізоди не тільки про локомотивський період моєї кар’єри, а описані всі етапи життя, аж до переїзду до Києва. Є невеликий розділ і про київське «Динамо», але там тільки про мої перші дні в команді. Детальніше про новий етап моєї кар’єри, напевно, можна буде прочитати вже в наступній книзі.

В основному ж у книзі приділено велику увагу всім тим людям, які оточували мене ці роки. Це й керівники, і друзі, і гравці. І, звичайно, не міг не написати і про вболівальників. Їх визнання для мене важливіше за всі спортивні перемоги. Це моє головне досягнення в кар’єрі.

Зізнаюся, те, що вийшло на виході, мені дуже сподобалося. І це при тому, що книга писалася два роки, і коли ми починали з Альошиним, у мене була одна ситуація, а коли закінчували – вже інша. Але в будь-якому випадку мені книга сподобалася. Більше того, я був приємно здивований фотоілюстраціями. Не знаю, звідки Альошин знайшов ці фотографії, адже багато чого з опублікованого я сам побачив вперше.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер