Юрій СЬОМІН: «На нас чекають два складні матчі»

Юрій СЬОМІН: «На нас чекають два складні матчі»

- Ми зустрічаємось із однією з найсильніших команд Бундесліги, - почав Юрій Сьомін. - З великою повагою ставимося до цієї команди. На нас чекають два складних матчі, буде багато боротьби. Як вели підготовку? Через ігри чемпіонату. Складності: деякі футболісти їздили в розташування збірних, у всіх них було різне навантаження. Потрібно було всіх привести до спільного знаменника. Завтрашня гра покаже, наскільки це вдалося.

- Ви чудово розумієте, як вибив з колії останній результат «Динамо». Скажіть кілька підбадьорюючих слів для вболівальників?

- За цей період ми добре попрацювали над помилками. Постараємося не припускатись їх у майбутній грі.

- Німці славляться грою до останньої хвилини. Враховуєте цей момент під час підготовки до матчів?

- Так, звісно. Ми розуміємо, в якій лізі вони беруть участь. Тут грають не 90, а 95 хвилин. «Борусія» - одна з таких команд, ми це враховуємо.

- Чи немає кадрових проблем, за вийнятком дискваліфікованого Хачеріді?

- Ми приїхали в розширеному складі - 23 гравці. Виберемо з них 18 для заявки і 11, які вийдуть у стартовому складі. Хочу, щоб ті, хто не гратиме, з трибун надавали своїм партнерам певну допомогу.

- Що цікавого розповів про «Борусію» Сергій Ребров?

- Він переглянув два матчі. Інформації у «Борусії» про нас набагато більше, ніж у нас про них. У команди свій стиль, добре поставлена ​​гра в пас. Один з основних козирів суперника - комбінаційний футбол.

- Багато гравців «Борусії» покинуло команду влітку. Це якось вплинуло на підготовку «Динамо»?

- Яка різниця. Хороші гравці пішли, дуже хороші прийшли.

- Як показує практика, клуби з Німеччини регулярно виступають в ЛЧ і для них це новий виклик, але «Динамо» в цьому плані має перевагу за рахунок досвіду. Перший матч граєте на виїзді - це також перевага?

- Переваги ані в першому, ані в другому випадку немає. Шанси команд 50 на 50. Думаю, передбачити, як буде грати «Борусія», складно. За швидкістю і за темпом гри.

Андрій Недбайло з Менхенгладбаха

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер