Юрій Сьомін: «Несподіваною була кінцівка матчу»

Юрій Сьомін: «Несподіваною була кінцівка матчу»

«Динамо» – «Металіст» – 1:0. Післяматчева прес-конференція

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:

- На мій погляд, був дуже цікавий і напружений матч. Це говорить про те, що в українській лізі є команди, які відповідають усім європейським вимогам. Матч проходив до гола, обидві команди непогано грали в обороні. Після першого гола були хороші моменти в Мілевського, але результат 1:0, на мій погляд, відображає хід цієї гри.

- Здалося, що наприкінці матчу «Динамо» прагнуло грати більше в обороні, ніж спробувати забити другий м’яч…

- Ситуація диктувала саме таку гру, і в контратаках у нас були два непоганих моменти. Ви знаєте, що в нас були кадрові проблеми – не було крайніх захисників, які є гравцями основного складу. Сьогодні на незвичній позиції дуже добре відіграв Єременко. Нінкович, на мій погляд, поки що не дотягує до своїх найкращих фізичних кондицій, хоча особливих претензій до нього в мене немає.

- Було щось несподіване для вас у грі «Металіста»?

- Напевно, несподіваною була кінцівка, коли з виходом на поле Девича вся команда додала в русі, а після дальніх передач стали створюватися небезпечні моменти біля наших воріт.

- На ваш погляд, що було в епізоді, коли в штрафному майданчику впав Коельо?


- Впав і впав... Цю ситуацію має коментувати суддя, який, на мій погляд, є найкращим арбітром Англії. У нас Мілевський двічі падав у штрафному майданчику суперника – аналогічно, нуль уваги.

- Наскільки серйозне пошкодження в Мілевського?

- У нього хронічна травма гомілкостопа. Періодично вона дає про себе знати. Втім, я гадаю, все буде гаразд.

- Хтось із футболістів, хто зараз перебуває в лазареті, може відновитися до повторного матчу з «Металістом»?

- Ми розраховуємо на повернення Юссуфа. Вже тиждень він займається в загальній групі. Також на підході Ярмоленко. Більше розраховувати нема на кого.

- Сьогодні розпочався турнір пам’яті Віктора Колотова. Чи є в «Динамо» футболісти, які можуть дорости до його рівня?


- Віктор Колотов – видатний гравець свого часу. Нинішні гравці «Динамо» також дуже хороші. Звичайно, ми шануємо пам’ять Колотова, футболіста мого часу. Віктор був джентльменом, людиною з двома серцями, виконував неймовірний об’єм роботи. Шкода, що його вже немає з нами.

 

* * *

Мирон МАРКЕВИЧ, головний тренер «Металіста»:

- Матч залишив подвійне враження. Гра була до гола, невелика ж перевага була на боці «Динамо». Ми пропустили м’яч зі стандартного положення, хоча там нічого страшного не було. Після гола вже перевага була на нашому боці, але, на жаль, забити нам так і не вдалося. Вся боротьба переноситься до Харкова. Зрозуміло, що «Динамо» має перевагу в один м’яч, але нам необхідно ліквідовувати цей гандикап.

- Мироне Богдановичу, якою була установка на матч?

- Ми не хотіли розкриватися. В першому таймі намагалися зіграти на контратаках, одного разу в нас це вийшло, але Валяєв не зміг забити. В другій половині матчу було веселіше, Коельо мав можливість за рахунку 0:0 – якби він забив, була б абсолютно інша гра.

- Чи була симуляція в моменті, коли Коельо впав у штрафному майданчику і отримав жовту картку?

- Яка може бути симуляція, якщо він знаходиться попереду, а позаду нього два захисники? Втім, треба дивитися повтор. Мені здалося, що там був чистий пенальті.

- В цілому ви задоволені суддівством?

- Я не можу бути задоволеним суддівством.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер