Юрій Сьомін про матч із ЦСКА та потенційних новачках

Юрій Сьомін про матч із ЦСКА та потенційних новачках

По закінченні товариського матчу "Динамо" - ЦСКА футболісти обох команд сідали в автобуси, а головні тренери Юрій Сьомін та Валерій Газзаєв разом із помічниками про щось жваво розмовляли. Трохи пізніше Юрій Павлович прокоментував матч.

- Нам потрібна була додаткова гра для молодих хлопців та футболістів, що не мають ігрової практики. В тренувальному процесі для них були ігрові вправи, але зі справжньою грою їх не можна порівняти. Матч дав достатньо інформації в цілому та про кожного гравця окремо. Враження залишилось непогане. Закінчується підготовчий цикл, за результатами якого ми будемо робити висновки та приймати рішення по гравцях. Багато з них поїдуть на наступний збір в Іспанію, а деяким доведеться виступати в складі "Динамо-2" на турнірі на Кіпрі.

- Гра «Динамо» в другому таймі змінилася. Які корективи були внесені в перерві?

- Практично нічого не змінювали. Адже в першому таймі митакож непогано виглядали. Після перерви ми грали за вітром, тому я попросив гравців частіше бити по воротах з дальніх відстаней.

- Перший м'яч у "Динамо" забив боснієць Сенідад Ібричич, що знаходиться в команді на перегляді. Ваше враження стосовно його гри?

- Він непоганий гравець, але на цій позиції у нас достатньо своїх виконавців. Є Дедечко, в разі необхідності можно підключити МИхалика та Юссуфа. Рішення по ньому приймемо по закінченні зборів.

- Що скажете про Євгена Хачеріді?- Це перспективний гравець з чудовими антропометричними даними. Виглядав впевненно, але йому ще потрібно багато працювати над собою.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер