Юрій Сьомін про відміну Кубка Першого каналу

Юрій Сьомін про відміну Кубка Першого каналу

Рішення про відміну турніру «Кубок Першого каналу» Юрій Сьомін дізнався, перебуваючи в Москві. У столиці Росії головний тренер «Динамо» проводить відпустку, в телефонному режимі вирішуючи поточні робочі питання.

- Відміна Кубка Першого каналу відбулася в найбільш незручний час, - зазначив Юрій Павлович. - Це некоректно стосовно до «Динамо» і решти українських клубів. Всі планували свої графіки підготовки і в них центральне місце займала участь у Кубку Першого каналу. За допомогою матчів у цьому турнірі ми збиралися готуватися до виступу в Кубку УЄФА. Відміна турніру внесла певні складнощі, в тому числі й організаційні. Адже давно був замовлений літак, зарезервовані готелі... Зараз будемо думати і вносити корективи до давно складеного плану підготовки.

- Наскільки несподіваним для вас було це рішення?

- Несподіваним було не саме рішення, а час його ухвалення. Всі учасники турніру добре знали свої плани на січень-лютий місяці і могли б на зустрічі представників клубів у Москві (2 грудня, - прим.авт.) про все домовитися. Тоді б будь-яке рішення залишало більше часу для внесення коректив до наших планів.

- Та все ж, уже відомо, де «Динамо» проведе збір у другій половині січня?

- Зараз складно говорити щось конкретне, але, швидше за все, це знову ж таки буде Ізраїль. Стосовно контрольних ігор теж не можу сказати нічого конкретного, адже ми ще не знаємо, які команди в цей період там проводитимуть збори. Ситуація має визначитися найближчими днями.

Дмитро Шаповал, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер