Юрій Сьомін: «Один із найскладніших матчів на виїзді»

Юрій Сьомін: «Один із найскладніших матчів на виїзді»

«Таврія» - «Динамо» - 1:3. Післяматчева прес-конференція

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:

- На мій погляд, у нас сьогодні була одна з найскладніших виїзних ігор. Одна з причин – матч три дні тому проти «Порту» в Лізі чемпіонів і важкий переліт. Окрім цього, багато наших футболістів захворіли, тому довелося внести певні зміни до складу. Але хлопці молодці, проявили характер і виграли матч. «Таврія», на мій погляд, сьогодні грала дуже добре і нам було складно здобути тут три очки.

- Кілька слів про травмованих Корреа, Гусєва та Юссуфа. Як скоро ми їх побачимо?

- Складно сказати. Як я вже говорив, Юссуф навряд чи зіграє цього року, хіба що в останніх матчах у грудні. Гусєв вже тренується в загальній групі, йому залишилося тільки набрати форму, а для цього потрібна ігрова практика. Аналогічно і Корреа. Зараз головне, щоб одужали після інфекційного захворювання Михалик, Кравець, Алієв і ще низка гравців, у яких температура. На даний момент у нас достатньо складна ситуація.

- У сьогоднішній грі в «Динамо» були тактичні заміни?

- Так. По-перше, ми намагалися зберегти рахунок. Крім того, знову отримав ушкодження Романчук, тому потрібно було випустити футболістів, не порушивши ліміт.

- Чи не здався вам удар Мілевського з пенальті піжонством?

- Колись він забивав так само в матчах за збірну. Він упевнено взяв м'яч і мені здавалося, що Артем заб'є. Адже він непогано реалізує одинадцятиметрові удари.

- Чи є в команді штатний пенальтіст?

- Так, це Алієв і Бангура. Але Ісмаель не став бити в другому таймі. Напевно, через те, що не забив перший пенальті.

- За рахунок чого ваша команда стала більше забивати в чемпіонаті?

- Нам би цю результативність збільшити ще в Лізі чемпіонів, тоді все було б набагато краще.

 

* * *

Сергій ПУЧКОВ, головний тренер «Таврії»:

- Аналізувати матч будемо потім, особливо суперечливі ситуації, коли ухвалювалися рішення стосовно до нашої команди. Зараз найголовніше для нас досягти позитивного результату. Чим більше ми наберемо очок в першому колі, тим нам буде легше, а потім вже взимку будемо перебудовуватися". На майбутній кубковий матч із "Феніксом - Іллічівцем" "Таврія" вирушить в своєму бойовому складі.

Зупинився наставник "Таврії" на непоганій грі Голайдо, якого перевели до захисної лінії, дебютанта Артеменко, а от помилка Бурдулі, який вийшов на заміну, на думку коуча, призвела до третього голу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), www.sctavriya.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер