Юрій Сьомін: «Особливих секретів у нас із «Бешикташем» немає»

Юрій Сьомін: «Особливих секретів у нас із «Бешикташем» немає»

«Бешикташ» – «Динамо». Передматчева прес-конференція

На передматчеву прес-конференцію, яка розпочалася із запізненням через затримку автобуса з українськими журналістами, який простояв у заторі, головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін традиційно прийшов у компанії капітана команди Олександра Шовковського.

Юрій Сьомін:
Ми вже настільки добре знаємо один одного, оскільки зустрічаємося вже вчетверте цього року, що особливих секретів у команд одна перед одною немає. Є травмовані футболісти в обох суперників. Ми готувалися до звітного матчу через ігри чемпіонату. Як ви пам'ятаєте, останню з них ми провели 30 жовтня в Сімферополі.

- Після домашнього матчу з «Бешикташем» ви казали, що дуже складно три рази поспіль переграти цю команду. Як щодо четвертого?


Ю.С.: Я лише скажу, що це буде дуже складний матч.

- Не дай Боже поразка, й «Динамо» зведе свої шанси на вихід із групи до мінімуму...


Ю.С.: Ці ситуації зустрічаються щодня, кожної години.

- П'ять очок – достатній запас міцності перед виїзними поєдинками з «Бешикташем» та «Сток Сіті»?


Ю.С.: Гадаю, ні. Нам потрібно думати про майбутню гру, а не заглядати настільки далеко в майбутнє.

- Олександре, у вас була травма. Як себе почуваєте зараз?

Олександр Шовковський: Сьогоднішнє тренування покаже, наскільки я готовий вийти на поле. А вже тренер визначить, хто буде грати в завтрашньому поєдинку.

- (питання від турецького журналіста) Як ви думаєте, чи будуть завтра заповнені трибуни?

Ю.С.: Я сам хотів у вас запитати про це... Гадаю, ми вболівальників не розчаровували, поводилися коректно, тому ми потоваришували з ними. Та й наші вболівальники, гадаю, потоваришували з вашими.

- Після невдалого результату в матчі з «Таврією» чи все гаразд у команді з психологією?


О.Ш.: У футбол грати завжди добре, коли команда на ходу. Є емоції, які ми маємо контролювати, але всі чудово розуміють, що завтра нам доведеться провести одну з головних та визначальних ігор у Лізі Європи. Потрібно виходити й показувати свою гру.

Ю.С.: Матч із «Таврією» – це чемпіонат України, в якому, до речі, завершилося перше коло й ми зараз на першому місці. Це ж Ліга Європи, зовсім інший турнір, тому ми готуємося з гарним настроєм. Дай Боже, щоб він таким залишався й надалі.

Фотогалерея тренування

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер