Юрій Сьомін: «Ми мали організованіше грати в обороні»

Юрій Сьомін: «Ми мали організованіше грати в обороні»

«Ворскла» – «Динамо». Післяматчева прес-конференція

Юрій Сьомін, головний тренер ФК «Динамо»:

- На мій погляд, гра для глядачів була дуже цікавою. І в цілому, за винятком деяких помилок, ми демонстрували непогану гру. Було дуже багато хороших моментів, комбінацій і голів. Але помилки в обороні нас підвели.

- Які резерви команди Ви сьогодні побачили для гри зі «Спартаком»?

- Резерви, поза сумнівом, є. Окремими епізодами гри я задоволений. Наприклад, як гравці грали в середній лінії і в атаці. А резерв я бачу в тому, що ми маємо організованіше зіграти в обороні.

- Як ви оцінюєте гру вашого майбутнього футболіста – Кравченка?

- Він був однією з найпомітніших фігур на полі.

* * *

Микола Павлов, головний тренер ФК «Ворскла»:

– Я гадаю, дуже приємно, що нам вдалося зіграти внічию. У всіх компонентах футболу наші гравці сьогодні продемонстрували гідний рівень. Ми ні в чому не поступилися «Динамо», можливо, нам пощастило, що після першого пропущеного гола нам одразу вдалося зрівняти рахунок. Але навіть після того, як команда програвала, гравці все одно хотіли відігратися і не зупинялися. Вже другий матч поспіль ми проводимо на належному рівні. Напевно, добре, що програли «Зорі», інакше були б зараз на першому місці, і спробуй тоді управляти футболістами. А так вони спустилися на землю, хоча особливо високо хлопці й не підіймалися. Я радий, краще відповім на питання, тому що коментувати мені важко.

- На «Динамо» був особливий настрій?

- Гадаю, що так. Я хлопцям сказав, що «Динамо» Київ – це ім'я. І зіграти з ними вдало – означає увійти до історії, а вона не така вже й велика, туди не всіх пускають. Ми сьогодні виступили гідно, забивши «Динамо» два м'ячі.

- Сьогодні у складі були два колишніх динамівці – Ярмаш і Главіна. Щось особливе ви їм говорили?

- Я читав інтерв'ю Ярмаша, тому мені особливо не треба було нічого говорити. А Главіна… Він хотів зіграти, але, на жаль, на його місце висока конкуренція. Кулаков вдало провів гру з «Таврією», а ми переможний склад не змінюємо.

- Ви сьогодні задоволені діями Главіни?

- Звичайно задоволений, адже він вийшов на поле за рахунку 1:2 і після цього ми змогли зрівняти рахунок. Він зробив свій внесок до успіху команди.

- Як ви оцінюєте дії нападників Чичикова і Янузі?

- Блискуче! Янузі так замучив захисників «Динамо», що коли вийшов Чичиков, вони ледь на ногах стояли. За рахунок цього нам вдалося зрівняти рахунок.

Офіційний сайт ФК "Ворскла" (Полтава)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер