Юрій Сьомін: «Поки ще не все виходить»

Юрій Сьомін: «Поки ще не все виходить»

Другий спаринг на підготовчому зборі в Ізраїлі проти «Маккабі» з Хайфи (2:2) дав тренеру «Динамо» Юрію Сьоміну чимало поживи для роздумів.

- У матчі були два різних тайми, – розповідає Юрій Павлович. – Я задоволений спарингом, він вийшов хорошим, пройшов за футбольної погоди. Спочатку планували зіграти два тайми різними складами, що нам і вдалося зробити. Кожен із гравців діяв із великою самовіддачею, але не все складалося. Якщо в першому таймі футбол був якісним і доволі хорошим, за винятком кількох помилок в обороні та нереалізації низки атак, то наші дії після перерви залишають бажати кращого. Гравці віддали ініціативу супернику.

- Серед неприємних моментів –
травма Нінковича…

- Це дуже неприємний момент. Зараз складно сказати, на який термін він вибув. Пройде обстеження, тоді і стане зрозумілим. Травма у нього доволі серйозна, був брутальний  прийом збоку гравця «Маккабі».

- Чим обумовлений вибір капітанів у кожному з таймів – Шовковського та Несмачного?

- На цьому не потрібно робити акцент. Сталося це тому, що Шовковський провів більше за всіх матчів, він довше за всіх у команді, найдосвідченіший. Те ж саме стосується і Несмачного. А далі життя покаже, хто буде капітаном, не це найголовніше. Важливо, що в нас був хороший суперник, за допомогою таких спарингів ми можемо визначити групу гравців, яка ближче до стартового складу в матчі з «Бешикташем». Сьогодні ми отримали хорошу інформацію.

- Це експеримент – переведення Ярмоленка на правий фланг півзахисту?

- Гадаю, для нього немає різниці, на якому фланзі грати. Сьогодні він забив два м'ячі. Мессі грає на правому фланзі, але постійно зміщується в середину поля. Для Ярмоленка це теж не проблема.

- Із чим пов'язуєте проблеми в захисті в першому таймі?


- «Маккабі» – кваліфікована команда, яка перебуває на сьогодні у кращому функціональному стані. У них триває чемпіонат Ізраїлю. Суперник створював моменти, але в нас таких у першому таймі було в два рази більше. Потрібно звертати увагу на гру всієї команди.

- У трьох матчах
, що залишилися на зборі, «Динамо» буде грати двома складами?

- Так. Єдине, проти збірної Ізраїлю одні зіграють шістдесят хвилин, інші – тридцять.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Ізраїлю

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер