Юрій Сьомін: «Отримали хорошу інформацію про гравців»

Юрій Сьомін: «Отримали хорошу інформацію про гравців»

Після матчу з «Кубанню», який, як і попередній спаринг, закінчився перемогою «Динамо» в серії пенальті, свій коментар дав головний тренер нашої команди Юрій Сьомін.

- У нас була обмежена кількість футболістів, могли використати лише одну заміну. Усім гравцям дали зіграти по 90 хвилин, подивилися на їхній фізичний стан. Принаймні, інформація хороша, щоб розібратися, хто ближче до основного складу, а кому для цього необхідно ще працювати на тренуваннях.

- Чому Юссуф відіграв лише один тайм?

- Я вважаю, що на сьогоднішній момент він перебуває в хорошому фізичному стані, і другі 45 хвилин були б зайвими для нього.

- Як вам дії Гільєрме на вістрі атаки?

- Сьогодні він зіграв не найкращим чином, був втомленим. Але це нормальний стан для футболіста, оскільки це збори. А необхідний об’єм бігової роботи він сьогодні отримав.

- Впродовж сезону футболісти «Динамо» неодноразово не могли реалізувати пенальті. Судячи з двох виграних серій у Марбельї, за цей компонент тепер можна не хвилюватися?


- Одна справа – передсезонна підготовка, і зовсім інша – офіційні матчі. Щоправда, тепер ми маємо уявлення, кому можна довіряти виконання пенальті. Це для нас дуже важлива інформація.

- Очікувалося, що весь матч не зможе провести Попов, який пропустив перші дні підготовки на зборах…

- Нога дозволяла йому грати весь матч. Якби в перерві Горан поскаржився на біль, ми б, звичайно, замінили його. Він, фактично, десять днів працював за індивідуальною програмою, тому в сьогоднішньому матчі отримав велике навантаження.

- Завтра у команди вихідний?


- Ні, на завтра заплановане легке тренування.

Фотогалерея матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер