Юрій Сьомін: «Буде напружений і цікавий матч»

Юрій Сьомін: «Буде напружений і цікавий матч»

На передматчеву прес-конференцію Юрій Сьомін прибув із невеликим запізненням. На щастя, нічого надприродного не сталося, просто з Борисполя літак із динамівською делегацією вилетів трохи пізніше запланованого часу. Незважаючи на пізній час, Юрій Павлович відповів на всі питання журналістів:

- Практично весь березень ми працюємо в одному і тому ж циклі, коли доводиться грати через три дні на четвертий. За останні три дні, після матчу в чемпіонаті, нічого незвичайного не сталося. Футболісти пройшли відновлювальні процедури, провели два-три тренування. Одним словом, йшла звичайна підготовка до матчу.

- Ви вже вирішили, ким замінити Вукоєвича? Чи готовий до матчу Юссуф?

- Юссуф останнім часом тренувався в загальній групі, приїхав разом із нами до Харкова і готується до матчу. Завтра ми визначимо, хто буде грати на позиції Вукоєвича.

- Чи буде звітна гра відрізнятися від тих двох, які команди вже провели?

- А чим вона може відрізнятися? Хіба що принциповістю. Цього року ми завершуємо серію ігор з «Металістом». Гадаю, завтра буде такий же напружений і цікавий матч, як і попередні. На стадіоні буде футбольна атмосфера, прийде велика кількість людей. Крім того, для обох команд важливий результат, тому напруга буде дуже високою.

- Два тижні тому ви оселилися в цьому ж готелі, в «Аврорі». Це «на фарт», чи випадково?


- Ми в ній живемо, тому що вона затишна і зручна. От і все. Цей готель хорошого рівня, для нас створені чудові умови. Тому ми сюди і приїхали.

- Чи не відчувається психологічна втома від ігор з однією і тією ж командою кожного тижня?

- Я гадаю, ця втома присутня як для однієї команди, так і для іншої.

- Чого ви завтра очікуєте від суперника, чого побоюєтеся?

- Нічого не побоюємося. Ми маємо зіграти в свою силу, враховуючи сильні сторони «Металіста».

- Спрогнозуйте, будь ласка, результат поєдинку «Шахтар» – ЦСКА.


- Мені складно це зробити, оскільки грають абсолютно рівні команди, які демонструють приблизно один і той же комбінаційний футбол, акцентований на розвиток і атаку. На мій погляд, поєдинок буде рівним.

- Що для вас завтра буде головним: забити чи не пропустити?

- Найважливіше – досягти результату, який би нас влаштував.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер