Юрій Сьомін: «Усі гольові ситуації реалізувати неможливо»

Юрій Сьомін: «Усі гольові ситуації реалізувати неможливо»

«Динамо» - «Таврія» - 3:0. Післяматчева прес-коференція.

 Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:

- На гру вплинули два швидких голи наших футболістів. Ми планували з перших хвилин нав’язати швидку гру, з великою кількістю передач у штрафний майданчик.  У ньому наші нападники Кравець і Мілевський отримували м’ячі і непогано з ними розпоряджались. Загалом, сьогодні команда мала перевагу, створила моменти. Сподобалась підтримка вболівальників, вона була для нас великою підмогою. У команді багато травмованих, сьогодні пошкодження отримав Гусєв.

- Що з Олегом Гусєвим та іншими травмованими гравцями?

- Напевно, пошкодження серйозне, раз він не зміг дограти зустріч до кінця. У нього проблема з коліном, але точний діагноз стане відомий після обстеження.  

Юссуф почувається вже краще. У нього проблема з міжреберними м’язами, якщо я правильно по-медичному формулюю діагноз. Незабаром він повинен повернутись у строй. У нас дуже багато травмованих. Прикро, що гравці отримали безглузді пошкодження, на рівному місці.   

- Здалось, Алієв брав участь у кожній атаці…

- Він і це і повинен робити, ми його націлювали на таку роботу. Хвилин 60 він її виконував добре. Далі його дії залишали бажати кращого.  

 - Не дивлячись на рахунок, багато моментів гравці «Динамо» не зуміли реалізувати?

- Це проблема майстерності, ми працюємо над нею на тренуваннях. Практикуємо гру в карному майданчику, наносимо велику кількість ударів по воротах. Але, як і в грі з «Металургом», сьогодні ми не використали багато моментів. Знову-таки, усі гольові ситуації реалізувати неможливо. Але добре, що вони створюються нашою командою.

 - У середу «Динамо» грає з донецьким «Металургом»…

- Не слід забігати наперед. Завтра в команди вихідний. Потім почнемо готуватись до матчу в Донецьку.

 
У неділю, 13 квітня, о 22.00, головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін буде гостем програми «Наш футбол», яка виходить на телеканалі Перший національний. Запрошуємо любителів футболу до «голубих екранів».  

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер