Юрій СЬОМІН: «Працювати й ще раз працювати…»

Юрій СЬОМІН: «Працювати й ще раз працювати…»

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін, підтверджуючи тезу про те, що тренер ніколи не може бути повністю задоволеним грою своїх підопічних, вказав футболістам на негативні моменти, які були в діях команди, і відзначив важливість позбавлення недоліків у рамках тренувального процесу.

Розтяжка та легкі пробіжки – обов’язкові атрибути кожного тренування. Багато хто з футболістів не полюбляє вправи на розминку, але доводи головного тренера переконують їх у протилежному. «Подивіться, піаністи перед кожним виступом обов’язково ретельно розминають руки, виконуючи з ними різні маніпуляції. Ваш «робочий інструмент» – ноги, тому розминку потрібно сприймати як належне та виконувати ретельно», – зазначив Юрій Павлович.

У рамках тренувального заняття футболісти знову поділилися на чотири команди для проведення коротких двохсторонніх спарингів. Дві команди «зелених» отримали шанс взяти реванш за поразку, якої вони зазнали два дні тому, але «червоні» знову виявилися сильнішими. Цього разу в шістьох п’ятихвилинках було забито 28 голів, а підсумковий рахунок – 16:12 (Мехмеді-5, Ескобар-4, Хльобас-3, Кравець-3, Данило Сильва – Рибалка-2, Ель Каддурі-2, Петров-2, Бетао-2, Олівейра, Дуду, Попов, Бруно Сильва).

Особливо результативною виявилася третя п’ятихвилинка, в якій було забито вісім голів, за що обидві команди заслужили на похвалу від тренера. Також зазначимо, що до загальної групи приєднався Айіла Юссуф, який у двохсторонці замінив у складі «червоних» Нінковича. Мілош, у свою чергу, пропустив тренування через зубний біль, і замість заняття на полі пішов до стоматолога виривати проблемний зуб.

Юрій Вишневський із Телфса, Австрія

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер