Юрій Сьомін: «Хлопцям вдалося мотивувати себе»

Юрій Сьомін: «Хлопцям вдалося мотивувати себе»

«Динамо» – «Олександрія» – 4:0. Післяматчева прес-конференція

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:


- Гра була дуже-дуже цікавою. Були великі швидкості, багато боротьби. Хлопці молодці, що після матчів за збірні їм вдалося мотивувати себе. Якщо б сьогодні не вистачало мотивації, гадаю, було б дуже складно переграти «Олександрію». Рухаємося далі в турнірній таблиці. Гарна гра – хороша перемога.

- У першому таймі ви неодноразово сперечалися з боковим арбітром...


- Суперечки є суперечками, більше сказати нема чого.

- Уболівальники розраховували побачити на полі Аді. Він потрапив до заявки, але так і не вийшов на заміну. Чи є в нього шанси грати в «Динамо»?


- Я не можу відповісти на це питання, оскільки в нас лише три заміни. Також необхідно побачити, в якій формі перебувають Дуду, Нінкович, Корреа, Кравець, Рибалка й т.д. Також кількість українців на полі має бути не менше чотирьох. Тому він і не вийшов на поле.

- У матчі із «Зорею» грав фактично другий склад, сьогодні ж вийшли основні футболісти, незважаючи на те, що більшість із них лише кілька днів тому повернулися зі збірних. Можете пояснити своє рішення?


- Причина в тому, що мають грати хлопці, які на сьогоднішній день виглядають краще як в іграх, так і на тренуваннях. Штучну ротацію ми не маємо проводити.

* * *

Володимир ШАРАН, головний тренер «Олександрії»:

- Що можна сказати? Все закономірно. Ми грали проти «Динамо», і, звичайно, рахунок по грі. Хоча, за рахунку 0:2 ми могли забити, і цей гол міг би додати хлопцям упевненості. А так програли 0:4, але нічого страшного в цьому не бачу. Наше головне завдання – наступної неділі переграти «Зорю» в себе вдома. Саме тому із сьогоднішньої поразки жодної трагедії не робимо – все бачимо й розуміємо.

- Довгий отримав травму, кілька разів підбігав до бровки. Що з ним сталося?


- Гадаю, у нього струс мозку. Для нас буде велика втрата, якщо він не зможе зіграти в наступному матчі. Те ж саме стосується й Гітченка, також сьогодні не грав через травму Чередниченко. Це дуже серйозні втрати для нашої команди.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер