Юрій Сьомін: «Зараз нас цікавить якість гри»

Юрій Сьомін: «Зараз нас цікавить якість гри»

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін дав оцінку матчу проти «Зестафоні», в якому наша команда здобула перемогу в серії післяматчевих пенальті.

- Цікава гра. Сподобалося буквально 60 хвилин, коли нам вдавалося показувати хороший футбол. Володіючи великою перевагою, замість того, щоб виграти 5:0, ми в результаті зіграли внічию. Останні 30 хвилин, на мій погляд, проведені не найкращим чином, і необхідно зробити певні висновки. Та й часу в нас залишилося зовсім небагато. Чи присутнє певне розслаблення, чи фізичний стан не дозволяє діяти на максимумі до фінального свистка. Вже не в першій грі ми не найкращим чином проводимо останні 30 хвилин. Цілком можливо, необхідно скинути рівень навантажень, тоді гравці будуть свіжішими. Хоча більшою групою футболістів я задоволений.

- Гра мала доволі жорсткий характер. Не боялися втратити кого-небудь із ключових виконавців напередодні важливих матчів?

- Ні, все було гаразд. Нам якраз потрібен був спаринг із суперником з подібною мотивацією, відчути жорстку боротьбу, яку наші хлопці мають вигравати. Слава богу, що по такій жорсткій грі вдалося уникнути травм.

- Отримавши ушкодження в одному з ігрових епізодів, матч не зміг продовжити Алмейда...

- Гадаю, з ним нічого страшного не сталося. Невелике забиття, не більше.

- Серія пенальті стала несподіваною для вас?

- Чесно кажучи, навіть не знав. Та й не звертав особливої уваги на те, що цей матч проводився в рамках турніру. На даний момент нас цікавить якість гри, а також маємо визначити моменти, над якими необхідно ще попрацювати.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), із Марбельї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер